• Nedavno
TANMii zaštitni Vinilni poklopac naljepnice za kožu za Xbox series S console Skins omotajte naljepnicu s dvije besplatne naljepnice za bežični kontroler zaštitne ploče kože

TANMii zaštitni Vinilni poklopac naljepnice za kožu za Xbox series S console Skins omotajte naljepnicu s dvije besplatne naljepnice

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Drago nam je da vam pomognemo. Imajte na umu da smo uvijek tu da pomognemo. Molimo kontaktirajte nas putem ako imate bilo kakvih pitanja ili upita. Zaštitite svoju konzolu i kontrolere Xbox serije S savršeno od nule i prašine. Izrađen od visokokvalitetnog vinila sa dizajnom visoke rezolucije. Lako uključeno, lako bez ostataka. Dođite sa 1 kožom konzole i 2 kože kontrolera. Zaštitite cijelu konzolu i kontrolere od prašine i ogrebotina.Specifikacija : stavka : cijelo tijelo vinil kože za Xbox serije SInstallation procedura : 1.Čiste ruke sa vodom2.Čisto obrišite površinu konzole i kontrolera3.Pažljivo i polako zalijepite naljepnicu na mašinu pakovanje : 1 set skinova za Xbox Series s console2 kom kože za Xbox series s kontrolere【nakon kupovine usluge】 : zadovoljstvo nam je da vam pomognemo. Imajte na umu da smo uvijek tu da pomognemo. Molimo kontaktirajte nas putem ako imate bilo kakvih pitanja ili upita.

Više detalja

Item:
Whole Body Vinyl Skin for Xbox Series S
Installation procedure:
1.Clean hands with water:
2.Wipe the console and controller surface cleanly:
3.Stick the sticker on the machine carefully and slowly:
Package:
1 set skins for Xbox Series S console:
2 pcs skins for Xbox Series S controllers:
【After Buying Service】:
We are pleasured to help you. Please note that we are always here to help. Please contact us through if you have any questions or inquiries.

Izbor kupaca

Intec Auto snaga za PSP

KM 15.10

Kompatibilan sa tipom : auto punjač Intec MPN : G6715 Kompatibilan sa tipom : auto punjač Intec MPN : G6715 Predložak od strane Froo! Intecov moć automobila za PSP (sok u cestom Gameru)

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.