• Nedavno
Qonia 105L Dodatne vrećice za pohranu Organizator Torba - čvrsta tkanina otporna na vlagu, torbu za nošenje, torba za posteljinu, udobnosti, jastuci, selidbe.

Qonia 105L Dodatne vrećice za pohranu Organizator Torba - čvrsta tkanina otporna na vlagu, torbu za nošenje, torba za posteljinu,

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

[Čvrst patentni zatvarač] opremljen sa 5 patentnim zatvaračima od nehrđajućeg čelika koji su teško biti slomljeni, a mogu se koristiti za vrijeme servisa. I dvobojne zatvarači to omogućavaju zatvaranju kada se koristi, bez obzira na to koliko je torba puna. [Veličina] Kapacitet za pohranu : dovoljno za skladištenje ispod kreveta, spavaonice i premještanje. Podigni za pohranu kada se ne koristi, poput božićnih rastavljenih dijelova drveća, Božić, božićni vijenac, jastuci ,, stolna krpa itd. [ Ojačane ručke] Ručke komfornjivih vrećica za pohranu su sa ubodom od 2 inča, dva puta ojačajte, da se otreže kada pune utovara. [Čvrsta i olovna i kadmijska fabrika] Torba za pohranu izrađena je od pamučne tkanine olovo i kadmijumu s debelim PE podloge. Izdržljiv, bez mirisa mirisa, prebivalište prašine, otpornosti na vlagu i dokaz. [Multi upotreba] Savršena za posteljinu, udobnosti, deke, posteljine, jastuci, također, mogu se koristiti kao kesica za pranje rublja, torba za pohranu za sezonu itd .Storage Kožni utjeha / Dupkaste jakne itd. Ostanite u dobrom oblik i lepršavi. Qonia Veličina : 70 * 50 * 30cmmaterijal : Cotton Colour : Sivi sadržaj : 2 * Skladištenje samo gore navedeni sadržaj, drugi nisu uključeni. Napomena : svjetlo i različiti prikazi mogu se bojom predmeta u malo razlikovati od stvarne stvari. Greška dozvoljene mjere je +/- 1-3cm.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.