• Nedavno
Rurutong Monstera Tropički džepovi Bedside Organizator za pohranu, pored torbe sa 5 džepova i zadnjim trakama, ormarić za stol za objekat za kauč na razvlačenje (20150571)

Rurutong Monstera Tropički džepovi Bedside Organizator za pohranu, pored torbe sa 5 džepova i zadnjim trakama, ormarić za stol za

Zahvalnost:
KM 31.15

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napravljen od tkanine, čvrste i izdržljive. 【Ušteda prostora】 - Viseći skladištenje CADDY je za noćne, krevetne krevete, kauč na kauču, dobar izbor za dom , Spavaća soba, dnevni boravak i spavaonice. 【Dizajn】 -Me imamo mnogo različitih stilova uzoraka, pogodnih za svaki drugi stil ukrasa za spavaće sobe, tako da ovaj krevet bez kreveta neće izgledati nekompatibilno sa vašom sobom. 【Visokokvalitetni materail】 - Izrađen je od zgušnjava izvan izvrsne izrade, mekog dodira i izdržljive, njegova veličina je 19,0 * 13,97 * 2,75 inča, a to je lagana i prenosna. Može se lako koristiti između madraca i proljetnih madraca ili tablica. Jednostavna instalacija - nijedan montažni potreban】 Ovaj krevet za krevet je vrlo jednostavan za instaliranje i popravljanje. Dobar je izbor za obitelji, spavaće sobe, dnevne sobe i spavaonice. Na stražnjoj strani postoje dvije kasete, koje se mogu zalijepiti na zid, tablicu ili jednostavno postaviti noćni umetkom ispod madraca / prostirke / knjige ili teškim predmetima. 【Dizajn】 -Me imamo mnogo različitih stilova uzoraka, pogodnih za svaki drugi stil ukrasa za spavaće sobe, tako da ovaj krevet bez kreveta neće izgledati nekompatibilno sa vašom sobom. Može držati i Pad, A4 časopis, TV daljinski upravljač, lijekove, mobilni telefon, olovku, naočale, slušalice itd.09in 【Opis proizvoda】 Ova noćna vreća za bebe pruža vam dodatni prostor za pohranu, tako da su vaši predmeti uvijek u redu i jednostavni Pristup. 【Dizajn više džepova】 - Bedside Storage Caddy ima 3 džepa. Možete ih brzo i lako pronaći, a da ih ne morate ustati i potražiti ih kad su vam potrebni. Postoje rupe sa strane kako bi se olakšalo kabl za slušalice i kabel za slušalice. 【Materijal】 Felt tkanina (poliester) 【Veličina】 35,5 * 7 * 48. Izvrsno za telefon, i Pad, časopise, TV daljinske, slušalice, knjige, čitanje stakla itd. Noćna ploča za pohranu sastoji se od 2 glavnog džepova, 2 džepa mreža i dva umetka džepova.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.