• Nedavno
AYLIFU mala torba za čuvanje kukičanih niti okrugla mrežasta torba za odlaganje pređe Mini pletena torba za nošenje Loptica od pređe, kompleta za heklanje, pribora za šivanje 1 kom

AYLIFU mala torba za čuvanje kukičanih niti okrugla mrežasta torba za odlaganje pređe Mini pletena torba za nošenje Loptica od pređe,

Zahvalnost:
KM 6.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Materijal : heklane kese za odlaganje su napravljene od jakog materijala, izdržljive i dobro napravljene; glava patentnog zatvarača je veoma laka za manipulaciju i upotrebu, što je čini praktičnijom za upotrebu. Zgodna ručka : ručka za nošenje konca za heklanje savršena je za kačenje na zapešću ili nošenje rukom tokom pletenja ili heklanja, što vam omogućava da je ponesete sa sobom kod kuće i u pokretu. Oversize rupa : ova torba za heklanje ima rupu na vrhu za olakšavanje pređe kroz rupu kako bi se spriječilo zapetljavanje pređe i eliminirala potreba za otvaranjem skladišta za kotrljanje vune. Dizajn mreže : pletena torba za bubanj mini pređe dizajnirana je mrežicom, što vam omogućava da lako vidite boju pređe i tačno znate kada vam ponestaje pređe. Svestrane aplikacije : torba za odlaganje pređe može se koristiti kao torba za odlaganje niti za kukičanje, također se može koristiti kao pomagala za pletenje/torba za odlaganje niti/torba za kozmetičku torbicu/putna toaletna torba/torba za odlaganje igračaka/torba za odlaganje CD-a/torba za pranje veša/organizator za odlaganje odeće. Karakteristika : sa ručkom, lagan i prenosiv, jednostavan za nošenje.Na vrhu je rupa, dobro je pustiti pređu da prođe kroz rupe za pređu. Funkcija kao kutija za odlaganje, čuvanje 1 ili 2 male veličine pređe lopte i kukičanje kukom.Torba za odlaganje pređe pomaže da se pređe drže dalje od mačaka, pasa i djece.Pogodno za kućnu i putnu upotrebu.Lijep poklon za tvoju mamu, baku, tetku, sestru ili prijatelje.Specifikacija : Naziv proizvoda : torba za čuvanje Heklanih niti materijal : Nylon Size : 13*14cm / 5.12 * 5.51 inč težina : 35g / 1.23 oz Color : Pink Package lista : heklani konac Storage Bag Note : 1. Zbog ručnog mjerenja, molimo dozvolite grešku od 1-3 mm. Hvala na razumijevanju. 2. Boja predmeta prikazane na fotografiji može se malo razlikovati od boje stvarnog objekta. Stvarni objekt prevladava.

Više detalja

Product Name:
Crochet Thread Storage Bag
Material:
Nylon
Size:
13*14cm/5.12*5.51inch
Weight:
35g / 1.23oz
Color:
Pink
Package List:
Crochet Thread Storage Bag:
Note:
1. Due to manual measurement, please allow an error of 1-3 mm. Thank you for your understanding. :
2. The color of the item shown in the photo may be slightly different from that of the real object. The actual object prevails. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.