• Nedavno
Star Starry Scrub Caps hirurške žene sa dugmadima podesive kape hirurške kape sa gumicom za žene

Star Starry Scrub Caps hirurške žene sa dugmadima podesive kape hirurške kape sa gumicom za žene

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Materijal trake za glavu luka : poliester, Elastika. Podesive i jednostavne za nošenje : podesive radne kape sa dugmadima su meke i prozračne, prijatne za vašu kožu i lako se oblače i skidaju, donoseći vam udobno iskustvo nošenja, Peru se i ne blede ili se lako deformišu, pogodne za dugoročno korišćenje. Široka primjena : podesivi šeširi za piling i ručnik za znoj mogu se koristiti u restoranima, fabrikama, kozmetičkim salonima, centrima za kućne ljubimce, zaštiti doma itd. Široke primjene : kape za kravatu su pogodne i za žene i za muškarce, mogu pomoći u popravljanju frizura i održavanju vaše kose čistom i suvom, što se može široko primijeniti kao beauty spa kape, kuharske kape, radne kape, kape za čišćenje i još mnogo toga, donoseći mnogo pogodnosti za svakodnevni život Napomena : * stvarna boja može se malo razlikovati od slike na mreži zbog praćenja podešavanja boje. Materijal kape za piling : napravljene od prozračnog poliestera i pamučnog ručnika za znoj, naše hirurške kape za žene su meke i udobne, perive, ne blijede lako, pogodne za cjelodnevno nošenje.5 in/9cm Paket uključuje : 1× radne kape i 1× traka za glavu za luk karakteristike : prozračna, izdržljiva, udobna, meka i upijajuća u znoju uputstva za pranje : ručno pranje ili pranje u mašini na sobnoj temperaturi, može se sušiti, ne izbjeljivati praktična dugmad i traku za znoj dizajn : naši bouffant šeširi dizajnirani sa dugmadima na strani glave i ugrađenom trakom za znoj preko prednjeg kraja, mogu efikasno apsorbovati znoj sa vašeg čela, održavati vaš boravak svežim i suvim, izbjegavajte da utičete na vaš posao, dozvolite vam da ga nosite duže vrijeme dok vam je i dalje udobno. Uključena je jedna kapa za piling i jedna traka za glavu. Zgodna dugmad : Bouffant šeširi za piling žene sa dugmadima imaju dugmad sa obe strane dizajnirana da vam olakšaju fiksiranje trake na njoj, što može efikasno zaštititi vaše uši i smanjiti bol uzrokovan nošenjem radne kape duže vreme. Informacije o proizvodu stil : unisex Radna kapa Materijal : poliester, pamuk Veličina : gornji prečnik kape 7in/18cm, traka za glavu za luk 3.

Više detalja

Izbor kupaca

Nathan Reflective Beanie

KM 12.39

88% poliester 12% Spandex Pro stretch Uvezeno Zatvaranje vezica Mašinsko Pranje Rastezljiva pletena tkanina sa brušenom podstavom za toplinu i udobnost Vlaga i brzo sušenje Jedinstveni ge

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.