• Nedavno
Uzorak vezenja crna pletena kapica sa manžetama Muškarci Žene za zimu svakodnevno

Uzorak vezenja crna pletena kapica sa manžetama Muškarci Žene za zimu svakodnevno

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% akril. Elastično zatvaranje. Mašinsko Pranje. Super meka kapa čini da se vaša glava osjeća udobno i dovoljno prozračna za toplim danima.Njegova dužina može da vam drži glavu toplom pokrivajući uši i održava vas udobnim ispod šešira na otvorenom. Materijal : visokokvalitetni materijal akril, komfor, prozračnost i odlična elastičnost rastegnut će se tako da odgovara većini veličina glave. Elegantna kapa : jednobojne boje i elegantnog dizajna, ova crna topla pletena kapa za muškarce i žene može se nositi sa bilo kojim stilom odjeće, čineći da se osjećate elegantno i samouvjereno u svom svakodnevnom životu i putovanjima. Savršen je kao poklon vašim prijateljima, kolegama iz razreda, voljenima, djeci za Božić, rođendan, Dan zahvalnosti itd. Dizajn : pleteni uzorak čini šešir simpatičnijim i modernijim, postoje različiti uzorci koje možete izabrati. Lako za pranje : muška ležerna pletena kapa može se prati ručno po potrebi. Umočite kapu u toplu vodu sa blagim sapunom da bude čista kao nova!.

Više detalja

Izbor kupaca

Herschel Elmer Beanie

KM 25.20

100% akril Uvezeno Zatvaranje na navlačenje Samo Ručno Pranje Rebrasto pletivo 100% akril 8,25 " visina sa lisicama Dobni raspon opis : odrasla osoba Hladno vrijeme neophodno Elmer beanie

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.