• Nedavno
美工社 mikosha ZFA-62335 386529 umjetnička ploča Vincenta van Gogha

美工社 mikosha ZFA-62335 386529 umjetnička ploča Vincenta van Gogha

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Veličina proizvoda : širina 10,6 x visina 13,0 x Dubina 1,0 inča (27. Težina proizvoda : 17.6 oz (500 g). Glavni materijal : PS smola. Zemlja proizvodnje : Japan. Viseći hardver specifikacije : niz. Veličina proizvoda : širina 10,6 x visina 13,0 x Dubina 1,0 inča (27. Težina proizvoda : 17.6 oz (500 g). Glavni materijal : PS smola. Zemlja proizvodnje : Japan. Viseći hardver specifikacije : niz. Vincent Van Gogh rođen 1853. Jedan od najpoznatijih holandskih slikara kasnog impresionizma. Van Gog je verovatno jedno od najreprezentativnijih dela "suncokreta (14 komada)". Ovaj rad je bio pod velikim uticajem Ukiyo-e u Japanu, i bio je prikazan kao zemlja puna svjetla i nadajući se da će otići tamo i Van Gogh je morao pozvati umjetnike iste ere, uključujući Gogham i prikazan je u sunčanom Južnom Budi, gdje će Gogham privući umjetnike istih godina. Rad zasnovan na" suncokretu", poput ovog rada zabilježen je kao 6 komada u to vrijeme i 5 bodova u pariškoj eri. To je jedno od najistaknutijih djela djela nastalih u vrijeme umjetnikovog života, posebno važno u životu. Upotreba jarko žute boje koja ostaje jaka u gledaocu ovog djela predstavlja zajednički naziv, Žute kuće, iznajmljene u gradu Arlure na južnom francuskom za rad sa slikarima koje je Van Gogh pozvao, a neki istraživači ukazuju da je suncokret naslikan da impresionira slikare koji su živjeli. Osim toga, obojena je gustom bojom kako bi se izrazio snažan život suncokreta i snažan osjećaj za zapreminu, ali istovremeno stvara trodimenzionalni osjećaj skulpture u djelu.

Više detalja

Izbor kupaca

Bbrats uokvirena slika

KM 20.50

Boja : Višebojna Dimenzije : 15 cm x 3 cm x 38 cm Sadržaj Paketa : 1 Uokvirena Slika Održavanje : očistite suvom krpom za uklanjanje prašine B016 N4 LCP8 Boja : Višebojna Dimenzije : 1

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.