• Nedavno
NIKON NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3 kompaktni standardni zum objektiv za Nikon Z kamere bez ogledala

NIKON NIKKOR Z 24-50mm f/4-6.3 kompaktni standardni zum objektiv za Nikon Z kamere bez ogledala

Zahvalnost:
KM 198.47

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovu stavku možete vratiti iz bilo kojeg razloga : bez troškova dostave. Predmet se mora vratiti u novom i nekorištenom stanju. Idite na vaše naredbe za početak povratka. Odštampajte naljepnicu za vraćanje. Pošaljite ga!. Ultra-kompaktan full frame standardni zum objektiv (uvlači se na samo 51 mm / 2,9" dužine). Raspon žižne daljine : 24-50 mm. blizu Tihog i bez fokusnog disanja, posebno važno za snimanje video zapisa. Odlično za uličnu fotografiju, enterijere, pejzaže, portrete i svakodnevne snimke. Kompatibilan sa svim fotoaparatima bez ogledala Nikon Z serije. Tradicionalni kompletni objektiv punog formata, ponovo zamišljen za Z. jednostavan za nošenje, apsolutno uzbuđenje za snimanje. Pokriva slatku tačku opsega žižne daljine-24mm do 50mm-sa jasnoćom, konzistencijom i osvetljenošću. Odlično za svakodnevno snimanje, uličnu fotografiju, portrete, 4 K video i još mnogo toga.

Više detalja

Izbor kupaca

Fujinon XF35mm F1.4 R Objektiv

KM 263.50

Fast F1.4 otvor blende, 35mm XF objektiv (135 ekvivalentno 0f 53mm) savršen je za snimke pri slabom osvjetljenju Sva stakla asferična sočiva polirana do savršenstva i tretirana Super EBC

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.