• Nedavno
Vordrassil MV7 Kontakt čistač za čišćenje objektiva s Vordrassil-3N hidrirajuće kontaktne kontrastere za čišćenje objektiva, prvo čišćenje, a zatim hidrirajte za kontakt Lenes.

Vordrassil MV7 Kontakt čistač za čišćenje objektiva s Vordrassil-3N hidrirajuće kontaktne kontrastere za čišćenje objektiva, prvo

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Na osnovu našeg istraživanja i prakse kontaktne leće su čistije i dobivaju prirodnije vlažne upotrebom metode praćenja : . 1 ️⃣STEP 1, čišćenje u mašini "MV7" za 3-5 min. 2️⃣step 2, hidratantni u mašini serije "3 N". Čišćenje i hidratantno.? 【Šta je uključeno】 1 mv7 vibracija Kontakt mašina za čišćenje leća i 1n uređaje za čišćenje sa esencijalnim klizačima, ogledala i zamjena. "Naša garancija za vas : Mi osiguravamo stroge proizvodne i kvalitetne standarde za naše proizvode jer je zadovoljstvo kupaca naša glavna cilja. Omogućujemo 100% garanciju zadovoljstva. Ako bilo koji proizvod koji nam je poslao ima problema, možete nas kontaktirati u bilo koje vrijeme I vratit ćemo vam novac!. 2, hidratantno u mašini "3 N" serije. Metoda čišćenja i hidratantne. ? 【Šta je uključeno】 1 MV7 vibracija Kontakt mašina za čišćenje leća i 1n hidratantni stroj sa sredstva za uklanjanje, ogledala i zamjenske kutije. ? 【Naše garancije za vas】 : Mi osiguravamo stroge proizvodne i kvalitetne standarde za naše proizvode jer je zadovoljstvo kupaca naši primarni cilj. Štaviše, pružamo 100% garanciju zadovoljstva. Ako bilo koji proizvod koji nam je poslao ima problema, možete nas kontaktirati bilo kada i vratit ćemo vam novac!.

Više detalja

Izbor kupaca

Soutar Glory Lens futrola

KM 44.40

Čuvajte svoje kontakte u ovom slatkom futrolu sočiva u obliku lica! Iznutra : ogledalo, futrola sočiva, pinceta i mala boca za otopinu sočiva Dolazi u dvije boje : teal i narandžasta...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.