• Nedavno
Qyer Elegant Contact sočiva, jednostavna futrola za oči, RGP Kontaktnu sočivu Kućište za bocu sa ličnošću za usisavanje

Qyer Elegant Contact sočiva, jednostavna futrola za oči, RGP Kontaktnu sočivu Kućište za bocu sa ličnošću za usisavanje

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ultra tanka kućišta kontaktne leće. Ogledala je glatka, ali bez gubitka ljepote. Prskajte UV na poklopcu da biste prikazali modu. Napustite tradicionalni prekidač Snap-Type, usvojite magnetsku indukcijsku dizajn. Lako se otvoriti, više jednostavnije. Ultra tanka kućišta kontaktne leće. Ogledala je glatka, ali bez gubitka ljepote. Prskajte UV na poklopcu da biste prikazali modu. Napustite tradicionalni prekidač Snap-Type, usvojite magnetsku indukcijsku dizajn. Lako se otvoriti, više jednostavnije. Priča kreće srca ljudi iz detalja; posao dobiva uspjeh iz detalja; Dobro blago osvaja srca detalja .., kvalitet koji se može dodirnuti, jedinstvenost koja se ne može kopirati. Spremni smo da vaš profilirani ukus prevozimo na putu i stvorimo bolji svijet! Naziv proizvoda : Modna tvrda leća kutije : 86 x72x28. 9 mm Material : medicinski razred Color : plava, ljubičasta, narančasta, smeđa, ružičasta kućišta za leće za kontaktni objektiv Case Bulk Kontakt sočiva Case Travel sočiva CASETRAVEL CASETRAVEL sočiva CASETRAVEL CASETRAVEL Sočice : ⒈Prosijte dvostruku kutiju i pincetu čistom vodom prije i nakon upotrebe .⒉after ubrizgavanje Sloj rješenja za očuvanje u twin kutiju, čuvajte objektiv (imajte na umu da je objektiv postavljen u okvir, stavite ga na rub twin kutije) i zategnite poklopac. ☆ Predostrožnosti : ⒈Shanghai tečnost može se ispraniti deterdžentima , sapun, itd. Pazi pažnju na lijevo i desno kada koristite dvostruku kutiju.⒊it je proizvod kompatibilan sa svim brendovima nege rješenja. Vaša zadovoljstvo je najveća podrška za trgovinu! Nadam se i da ćete prenijeti našu dobru reputaciju prijateljima oko vas i podijeliti tu sreću i povjerenje s njima. Dobrodošli sljedeći put! Želim vam sreću i dobro raspoloženje svaki dan.

Više detalja

Izbor kupaca

Soutar Glory Lens futrola

KM 44.40

Čuvajte svoje kontakte u ovom slatkom futrolu sočiva u obliku lica! Iznutra : ogledalo, futrola sočiva, pinceta i mala boca za otopinu sočiva Dolazi u dvije boje : teal i narandžasta...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.