• Nedavno
Aenllosi tvrdi slučaj za pohranu kompatibilan s Phomemo D30 Bluetooth bežičnom mini nalepnom pisačem. (Samo kućište, zeleno)

Aenllosi tvrdi slučaj za pohranu kompatibilan s Phomemo D30 Bluetooth bežičnom mini nalepnom pisačem. (Samo kućište, zeleno)

Zahvalnost:
KM 7.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Možete ga staviti i u ladicu, na policu i pronaći ga odjednom kada želite nešto označiti. Ne morate brinuti o svom proizvođaču etiketa Phomemo D30 koji je oštećen. Torba za etiketu dolazi sa čvrstim remenom za ruke. Ovaj slučaj pisača na etiketima dolazi s udobnim ručnim remenom koji se lako hvata za putovanje ili skladištenje, a unutarnji džep mrežice koji ne samo da drži stroj za proizvodnju etiketa Phomemo D30 na mjestu, ali i prodavaonice trake za traku D30. Teška ljuska je pogodna za zamjenu proizvođača oznake D30, a unutrašnjost je izrađena od kvalitetnog baršuna. Teška ljuska je pogodna za zamjenu proizvođača oznake D30, a unutrašnjost je izrađena od kvalitetnog baršuna. Ovaj slučaj pisača na etiketima dolazi s udobnim ručnim remenom koji se lako hvata za putovanje ili skladištenje, a unutarnji džep mrežice koji ne samo da drži stroj za proizvodnju etiketa Phomemo D30 na mjestu, ali i prodavaonice trake za traku D30. Možete ga staviti i u ladicu, na policu i pronaći ga odjednom kada želite nešto označiti. Torba za etiketu dolazi sa čvrstim remenom za ruke. NAPOMENA : Samo slučaj, isključujući D30 Etikete i pribor za etikete Phomemo D30. Ovaj prijenosni slučaj etiketa štiti vaš D30 Bluetooth etiketir na svim vrstama uvjeta. Ovaj slučaj pisača na etiketima dolazi s udobnim ručnim remenom koji se lako hvata za putovanje ili skladištenje, a unutarnji džep mrežice koji ne samo da drži stroj za proizvodnju etiketa Phomemo D30 na mjestu, ali i prodavaonice trake za traku D30. Mekana struktura unutrašnjosti osigurava zaštitu od Phomemo D30. Ovaj prijenosni slučaj etiketa štiti vaš D30 Bluetooth etiketir na svim vrstama uvjeta. Čvrsti slučaj, iako mali, vrlo je jak, osiguravajući da je vaš D30 siguran i zgodan. NAPOMENA : Samo slučaj, isključujući D30 Etikete i pribor za etikete Phomemo D30. Kompaktna veličina za etiketu D30 Bluetooth natjera vas da u ruksak u ruksak postavite prenosni mini naljepnik u ruksak, kofer i uzmite D30 bežični pisač naljepnica za organizaciju na putovanja lako. Mekana struktura unutrašnjosti osigurava zaštitu od Phomemo D30. Slučaj etikelera D30 je dobar način da popravite mašinu za proizvodnju etikete i učinkovito jastuk utjecaj uzrokovan slučajnim kapima, ostavljajući svoj uređaj u dobrom stanju. Mekana struktura unutrašnjosti osigurava zaštitu od Phomemo D30. Dizajniran za D30 naljepnice za naljepnicu, ovaj je slučaj čvrst, otporan na udarce i vodootporan za zaštitu vašeg D30 Bluetooth štampača. Ovaj prijenosni slučaj etiketa štiti vaš D30 Bluetooth etiketir na svim vrstama uvjeta. Čvrsti slučaj, iako mali, vrlo je jak, osiguravajući da je vaš D30 siguran i zgodan.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.