• Nedavno
Tusita Silikonska futrola kompatibilna sa Garmin pristupom G80

Tusita Silikonska futrola kompatibilna sa Garmin pristupom G80

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Tanka futrola čuva vaš uređaj uvijek tanki za veliku prenosivost, pružite vam korisnički zahvat i svilenkast, mekog dodir. Izuzetno znače otporan na ogrebotine i precizan pristup svim portovima i funkcijskom gumbom za zaštitu od 5 stopa (1,5 m) Tech Specifikacije Materijal : Silikonska guma Kompatibilnost Garmin Pristup G80 Ručni Golf Gars Što je u kutiji Tusita Silikonski slučaj * 1 . Snažna konstrukcija pruža 360 ° Zaštita od cijelog tijela za vaš potpuno novi GPS uređaj. 【Prošla je zaštita od uticaja】 Prošao je test vojnog pada. 【Savršeno uklapanje】 Fit Fit uređaj baš kao rukavica! Svaka luka možete lako pristupiti na preciznim izrezima izrađenim od preciznog oblikovanja.

Više detalja

Izbor kupaca

Soutar Glory Lens futrola

KM 44.40

Čuvajte svoje kontakte u ovom slatkom futrolu sočiva u obliku lica! Iznutra : ogledalo, futrola sočiva, pinceta i mala boca za otopinu sočiva Dolazi u dvije boje : teal i narandžasta Č

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.