• Nedavno
za iPod 6 7, za iPod Touch 6 7, izdržljiva zaštitna meka futrola za telefon, HOT13681 štene Njemački ovčar 13681

za iPod 6 7, za iPod Touch 6 7, izdržljiva zaštitna meka futrola za telefon, HOT13681 štene Njemački ovčar 13681

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Za i Pod Touch 6 7. Rub je mekan materijal-poliuretan (TPU), koji je protiv udara i štiti telefon. Jednostavan za pristup svim tipkama i priključcima za punjenje. Upečatljiv dizajn, HD Digitalna štampa. Profesionalni i iskreni australijski prodavac. Za i Pod Touch 6 7. Rub je mekan materijal-poliuretan (TPU), koji je protiv udara i štiti telefon. Jednostavan za pristup svim tipkama i priključcima za punjenje. Upečatljiv dizajn, HD Digitalna štampa. Profesionalni i iskreni australijski prodavac. Poklopac telefona od mekog materijala otporan na udarce sa zadebljanim ivicama i uglovima. Sve slike na poklopcima telefona su digitalno štampane sa posebnim premazima, koji uopšte neće izbledeti.

Više detalja

Izbor kupaca

Soutar Glory Lens futrola

KM 44.40

Čuvajte svoje kontakte u ovom slatkom futrolu sočiva u obliku lica! Iznutra : ogledalo, futrola sočiva, pinceta i mala boca za otopinu sočiva Dolazi u dvije boje : teal i narandžasta...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.