• Nedavno
Labtec LT-415 3,5 mm performanse serije Stereo slušalice

Labtec LT-415 3,5 mm performanse serije Stereo slušalice

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Labtec LT-415 Performanse serije Stereo slušalice Opće karakteristike : . Lagani dizajn za prenosivost mekane pjene uši za uši podesiva traka za glavu za udobnost. 3,5 mm stereo utikač sa oklopljenim kablom sa 4 noge. Kompatibilan je sa gotovo svim osobnim stereoutovima, prenosivim CD playerima i računarima. Vozači mila od 27 mm za odgovor u punom rasponu. Lagani dizajn za prenosivost! Ove stereo slušalice iz performansi LABTEC LT-415 su krade! Opremljen mekim penaškim ušnim jastučićima i podesivom trakom za glavu za udobnost, nećete imati problema u produženim vremenskim periodima. Ne samo zvuče neverovatno, ali oni takođe izgledaju neverovatno! Elegantni crni i metalni dizajn upotpunit će i Pod ili računarsku sustav prilično lijepo. Postoji razlog da je Labtec vodeći dobavljač visokotehnoloških perifernih uređaja i pribora za računarstvo, komunikaciju i zabavu, tako da iskorištavaju ovu priliku dok isporuke traju!

Više detalja

Izbor kupaca

Sony Wioe610 / B slušalice

KM 0.67

Ovaj certificirani obnovljeni proizvod je proizvođač renoviran, pokazuje ograničene ili bez habanja i uključuje sve originalne dodatke pldnevnu ograničenu hardversku garanciju Komforne

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.