• Nedavno
JBL Endurance Peak True Bežične Bluetooth uho Sportske slušalice - crna

JBL Endurance Peak True Bežične Bluetooth uho Sportske slušalice - crna

Zahvalnost:
KM 31.44

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uz materijal za IPX7 i znojenje Jebl Endurance Peak slušalice dizajnirane su za korištenje u svim vremenskim uvjetima izdržljivim i napravljenim za posljednje, bez obzira na to, bez obzira na to, bez obzira na to, bez obzira na to. Kontrole omogućene dodirom omogućuju vam da jednostavno upravljate muzikom i poziva kontrolu glasnoćom za reprodukciju mono i stereo režima i zapisa redoslijedom jednostavnim dodirom za dodatnu udobnost kako biste mogli nastaviti. Jednostavne i intuitivne kontrole osjetljive na dodir na desnom pupoljku omogućava vam da odaberete između Mono režima za pozive i stereo režim za reprodukciju muzike. BLUETOOTH tehnologija omogućava poziv bez ruku tako da ne morate prestati da radite prilikom primanja poziva JBL Endurance Peak radi u Mono režimu za pozive. Čvrsti slučaj punjenja štiti slušalice i naplaćuje ih kada se ne koristi, pruža preko 24 sata ukupne sigurnosne kopije s 10-minutnim brzim nabojem za 1 sat reprodukcije muzike. JBL Endurance Peak True bežične Bluetooth uho sportske slušalice - crna.

Više detalja

Izbor kupaca

Koss u ušima u ušima bijela

KM 4.50

Svaka serija habanja lagana u ušima u ušima za muziku u pokretu Dinamični element za produženi frekvencijski odgovor Odgovor frekvencije : 60 Hz20khz Ravno, dvostruko ulaz 4 stopa kabela

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.