• Nedavno
Zamzam Pro Stereo slušalice kompatibilne su sa vašim ASUS ZT581KL sa rukama bez ugrađenih mikrofona + Crisp Digital Titanium Clear Audio!

Zamzam Pro Stereo slušalice kompatibilne su sa vašim ASUS ZT581KL sa rukama bez ugrađenih mikrofona + Crisp Digital Titanium Clear

Zahvalnost:
KM 9.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Taster za razgovor / isključivanje / isključivanje na kablu za ruku bez ruku i 11 mm Jedinice zvučnika, oni isporučuju uravnotežen zvuk za bas, sredine i visoke.0 digitalnog CRSIP jasne tehnologije da bi se osigurala stabilnija veza najveća moguća klarity✅semi izuzimajući gumirani ušici koji izoliraju buku isporučuju visokokvalitetni zvuk i ugrađeni jasni mikrofon između vas i kompatibilan sa vašim pozivateljem .✅voj Obavijesti obavještavaju vas kada dođe do dolaznog poziva, razina baterije kada su ušne ušiju upareni kompatibilni uređaj. ? 【Vremenski dokaz】 : Dnevni život lagan otpor vode, podržava većinu vanjskih sportova, teretane, znojenja, puštajući vam uživanje u muzici u sportu. ? 【Lagana】 : prenosiv, izdržljiv, ponesite s vama bilo gdje, koristite kao sigurnosnu kopiju, s dvostrukim stereo ušima, ovo zauzima gotovo pola što više prostora i ne zapetljava se lako kao i druge stereo slušalice. ? 【BESPLATNA nadogradnja】 : nadograđena pomoću najnovijeg digitalnog optimiziranog 5,0 autentičnih certificiranih čipova, uživajte u HD efektima poziva, a da ne utječe na bučno okruženje. ? 【Vremenski dokaz】 : Dnevni život lagan otpor vode, podržava većinu vanjskih sportova, teretane, znojenja, puštajući vam uživanje u muzici u sportu. Pro Encore Earbud-ovi djeluju posebno kompatibilne s vašim kompatibilnim sa vašim ASUS ZT581 KL tabletom s ugrađenim mikrofonom i hrskavim jasnim sigurnim audio! (USB-C / PD / isporuka napajanja / 3,5ft dužine kabla)? CRISH CLEAR STEREO Dvostruki žični komplet za uši ?? Karakteristike : ? ✅uses novog V5. Uživajte sigurno sa HIFI scenom i uživajte u namernoj efektima.✅ethese Hybrid, slušalice kanala sadrže elegantan metalni finiš i tangle, tkaninski kabl. Uživajte u hrskavim, bogatim i uravnoteženim zvukovima širom cijelog audio spektra. Titanijum i bakar namorani sa 8 mm i 11 mm jedinicom zvučnika za maksimalnu jasnoću i basu. Uživajte sigurno sa HIFI scenom i uživajte u namernoj efektima. "Sigurnost】 : Dizajniran i testiran posebno kompatibilan s kompatibilnim sa vašim ASUS ZT581 KL koji se uklapa u vaš USB Type-C / PD / Power Deliwliwiver Budući port preporučuje se za sigurnu operaciju dok rade gotovo ništa!. ? 【Specifikacije ušiju】 : Funkcionalnost : 3 tipke, pauziranje / reprodukcija, jačinu i dolje + mikrofon za telefonske pozive. Uživajte u jednostavnom pristupu kompatibilnom sa značajkama vašeg uređaja sa slušalicama u linijskom daljinskom daljinskom daljinu? "✅also sertifikovali da je to kompatibilno s vašim i kompatibilnim s mnogim drugim pametnim telefonima, laptopama, računarima, tabletima, tabletima, Ostale nadogradnje slušalica, zajedno s Android, Windows, i OS sistemima koji koriste 3,5 mm port ili 1/8 "inča.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.