• Nedavno
Pro Earbud kompatibilni sa vašim kurio karticom ultra 2 encore + hands-free ugrađeni mikrofon i hrskavo digitalno jasan zvuk!

Pro Earbud kompatibilni sa vašim kurio karticom ultra 2 encore + hands-free ugrađeni mikrofon i hrskavo digitalno jasan zvuk!

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

? 【Sigurnost】 : Prvo : Ovo je posebno kompatibilno sa vašim kurio karticom Ultra 2 koji odgovara vašem 1/8 inčnom ili 3,5 mm port preporučuje se za sigurnu operaciju dok rade gotovo ništa!. ? 【Lagana】 : prenosiv, ponesite s vama bilo gdje, koristite kao sigurnosnu kopiju, s dvostrukim stereo ušima, ovo zauzima gotovo polovinu onoliko prostora i ne zapetljava se lako kao i druge stereo slušalice. ? 【BESPLATNA nadogradnja】 : nadograđena pomoću najnovijeg digitalnog optimiziranog 5,0 autentičnih certificiranih čipova, uživajte u HD efektima poziva, a da ne utječe na bučno okruženje. ? 【Vremenski dokaz】 : svakodnevna životna hidroizolacija, podržava najviše kišnih sportova na otvorenom, teretanu, znojenju, omogućavamo uživati ​​u muzici u sportu. Uživajte sigurno jednim ušom, mono, hifonom scenom i uživajte u namernoj efektima. ? 【Specifikacije u Earbudu】 : zadovoljava ili prelazi većinu svih sigurnosnih i vozačkih standarda kada se koriste samo jedan slušalica, a ne dva, stoga nećete biti ometani. Pro Encore Earbuds posebno djeluju kompatibilne sa vašim kurio karticom Ultra 2 s ugrađenim mikrofonom i hrskavim jasnim sigurnim audio! (3,5 mm / 3,5ft Duljina kabla)? CRISH CLEAR STEREO Dvostruki ožičeni 1 / 8 INCH i 3,5 mm ušna komplet ?? Karakteristike : ? ✅uses novi V5 digitalni CRSIP CLEAR CLEAR tehnologija da bi se osigurala konstantnija stabilna veza s manje potrošnje električne energije✅semi, izolirajući buku - izolirajući ušima za izoliranje i ugrađenim mikrofonom pružaju jasnu komunikaciju između vas i vaših pozivatelja. Vi kada postoji dolazni poziv, razina baterije kada su ušiju upareni sa vašim uređajem. Gumb za razgovor / isključivanje / isključivanje na kablu na sredini dolje je savršena lokacija za ručno-u mikrofon sa jasnim mogućnostima odgovora na sposobnostima jasnog odgovora Poklopi mekog uha za poboljšanje vaše privatnosti? "To je certificirano da je to kompatibilno s mnogim drugim pametnim telefonima, prijenosnim računalima, računarima, mac-ova, tabletama, zajedno s Android, Windows, i OS sistemima koji koriste 3,5 mm port ili 1/8 "inča.

Više detalja

Izbor kupaca

Bitka kod Los Angelesa

KM 2.33

Humanizirana funkcija : Dopustite pozive bez ruku tokom vožnje ili streaming muzike bez potrebe za kontrolom putem telefona ili elektronskog uređaja; Line daljinski upravljač sa reprodukc

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.