• Nedavno
Simfonizirani Pro Premium u ušima ušima za izoliranje zvuka, ušice, slušalice sa ravnim kablom i mikrofonom

Simfonizirani Pro Premium u ušima ušima za izoliranje zvuka, ušice, slušalice sa ravnim kablom i mikrofonom

Zahvalnost:
KM 6.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jedinstveni dizajn i kristalno jasan zvuk : Simfonizirani programi vozači visokog razlučivanja isporučuju precizne, uravnotežene i zaista jasne zvuk. Uživajte u moćnom zvuku i jakom basu. FIDE BESPLATNO i udobnost : Provesni motorni telefoni dolaze s ravnim TPE kablom kako bi se osiguralo da se ne zaglavite za otkinujte čvorove kada vam trebaju uši! Tri veličine (s / m / l) i 2 stila prilagođenih udobnih silikonskih savjeti za silikonske uši koji se osiguravaju kako bi se osiguralo da savršeno uklapate samo za vas. Povoljno čuvajte svoje slušalice u ekološki prihvatljivoj torbi za nošenje ako se ne koriste. Produžiti njihov životni vijek zadržavajući ih skladištenim na hladnom, suvom mjestu. Korisnički : jednostavan utikač i dizajn reprodukcije. Pozivi odgovora / kraj, aktivirajte glasovnu kontrolu i preskočite zapise sa pametnim remenicom i mikrofonom. Univerzalno kompatibilan : Pro uređaji su kompatibilni sa svim uređajima dizajniranim za upotrebu sa standardnim priključkom od 3,5 mm zlata. Oni su savršeni za najnovije generacije i Pod, i Phone i i Pad. Rade sa svim androidima, tabletima, MP3 playerima i srodnim uređajima. Stojimo uz naš proizvod : Nudimo jednogodišnju besplatnu ograničenu garanciju i korisničku službu zasnovanu na bazi.

Više detalja

Izbor kupaca

Bitka kod Los Angelesa

KM 2.33

Humanizirana funkcija : Dopustite pozive bez ruku tokom vožnje ili streaming muzike bez potrebe za kontrolom putem telefona ili elektronskog uređaja; Line daljinski upravljač sa reprodukc

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.