• Nedavno
3Droza Mahwish - Citat - Slika Rainbow boja - 22oz Stein krig

3Droza Mahwish - Citat - Slika Rainbow boja - 22oz Stein krig

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napravljen od bijele keramike sa visokim sjajem. Slika ispisana na obje strane. Visina : 6,5 inča. Dostupno u 22oz. Penjanje posuđa / mikrovalna pećnica ne preporučuje se, zbog zlatnih naglasca. Napravljen od bijele keramike sa visokim sjajem. Slika ispisana na obje strane. Visina : 6,5 inča. Dostupno u 22oz. Penjanje posuđa / mikrovalna pećnica ne preporučuje se, zbog zlatnih naglasca. Slika Rainbow boja Stein šolja je odličan način za uživanje u bilo kojem piću. Ovaj keramički Stein iz 22 oz odlikuje se velikom čvrstom ručicom, vijkom zlata u obruču i bazi, zajedno s ukrasnim livenjem u cijelom. Zašto piti iz obične šalice kada je prilagođena štampana krigla toliko hladnija? Slika se štampa na obje strane. Preporučuje se pranje ruku, a ne za upotrebu u mikrovalnoj.

Više detalja

Izbor kupaca

Libbey 10-oz piv piva

KM 46.36

Materijal : staklo Kapacitet : 10 unci Dimenzije : 5,75 inča visok za 4,5 inča u promjeru Materijal : staklo Kapacitet : 10 unci Dimenzije : 5,75 inča visok za 4,5 inča u promjeru...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.