• Nedavno
Forhe nehrđajući čelik kava pijene čaj sa ručkom - kava, čaj ili pivo za kućne putovanja - 300ml

Forhe nehrđajući čelik kava pijene čaj sa ručkom - kava, čaj ili pivo za kućne putovanja - 300ml

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovo je posebno važno za vruća pića koja mogu izvlačiti kemikalije iz vaših čaša. Napravite zdrav izbor i odlazite od nehrđajućeg čelika. ☺ Prekrasan - četkani nehrđajući čelik izgleda sjajno i nikada neće hrđati. Zavarena ručka ostat će čvrsto pričvršćena. ☺Premij kvalitet trajat će godinama izrađenim od gustog, izdržljivog nehrđajućeg čelika, tako da su ove krigle lako čišćene i da će se stavljati na redovnu upotrebu (i neko zloupotrebu) godinama. Kad se napuni hladnim napitkom, nećete se dobiti kondenzacije ili znojenje na vanjskom zidu. BPA besplatno sa nula toksinima. ☺kuiepeepeep vaše piće vruće ili hladno - dvostruko zidni krign dizajn pruža vakuumsko zračno brtvu koja vam drži kafu vruće ili prehlade za pivu. Pakirani u elegantnu kutiju, tako da čine sjajan poklon. ☺Prekaz za upotrebu : Koristite neutralni deterdžent za čišćenje i obratite pažnju na temperaturu vode kako biste spriječili skaliranje. Napravite zdrav izbor i idite sa nehrđajućim čelikom. Pakirani u elegantnu kutiju, tako da čine sjajan poklon. Zavarena ručka ostat će čvrsto pričvršćena. Glatke površine su ugodne za ruke i usne kao i oko. Ovo je posebno važno za vruća pića koja mogu izvlačiti kemikalije iz vaših čaša. Prikazuje pića vruća ili hladna - dvosmisleni krigni dizajn pruža vakuumsku zrakoplovnu brtvu koja drži vašu kafu vruću ili hladnu po pivu. ☺Premij kvalitet trajat će godinama izrađenim od gustog, izdržljivog nehrđajućeg čelika, tako da su ove krigle lako čišćene i da će se stavljati na redovnu upotrebu (i neko zloupotrebu) godinama. Napravite zdrav izbor i idite sa nehrđajućim čelikom. Kvaliteta od strane trajat će godinama izrađena od guste, izdržljive nehrđajućeg čelika tako da se te krigle očiste i da će se založiti za redovnu upotrebu (i neku zloupotrebu) ) Godinama koje dolaze. Ime od nehrđajućeg čelika dvostruko pivo proizvodi : 7x10x7. Pls provjerite da ne smetate prije nego što licitirate. Glatke površine su ugodne za ruke i usne kao i oko. Kada se napuni vrućim napitkom, vanjski zid će ostati hladan za T ouch.

Više detalja

7X10X7.8cm:
Material:
201 stainless steel
Capacity:
300ml
Surface treatment:
polishing
Internal treatment:
polishing
Uses:
drinking beer, milk, coffee, juice
Precautions for use:
use neutral detergent for cleaning, and pay attention to the water temperature to prevent scalding
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes(without retail package):
1*Cups :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.