• Nedavno
Pivski šalica piva - pijan, pričekajte - smiješne alkoholne alkoholne piće pijane pijane bijele šolje

Pivski šalica piva - pijan, pričekajte - smiješne alkoholne alkoholne piće pijane pijane bijele šolje

Zahvalnost:
KM 7.97

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Nabavite ovu molitvu majicu kao ideju za poklon za prijatelja i definitivno će donijeti sretan osmijeh! Košulje su super udobne i neverovatne kvalitete. Ovo je jedinstvena keramička šolja za kafu i napravljena profesionalnim procesom iskrijnog štampanja. Vaš prijatelj ili član porodice apsolutno će voljeti ovu ljupku molitvu krig! Oni će njegovati ovaj jedinstveni jedan od vrsta od vas! Savršeno je za vaše prijatelje koji vole molitvu, pomislit će na vas svaki put kada ga koriste, stvarajući uspomene za život! Odštampano na obje strane vrhunske tinte koje neće izblijediti tokom godina. 100% sef za perilicu posuđa i mikrovalnu pećnicu. 100% sef za perilicu posuđa i mikrovalnu pećnicu. Ova verzija keramičke šolje pokazuje da su istinske boje sa osiguranjem kvalitete da izdrži toplinu u mikrovalnoj i stavi ga u perilicu posuđa onoliko puta koliko želite, kvaliteta se neće izmijeniti. Ovo je jedinstvena keramička šolja za kafu i napravljena profesionalnim procesom iskrijnog štampanja. Savršen poklon za svaku molitvu. Ova verzija keramičke šolje pokazuje da su istinske boje sa osiguranjem kvalitete da izdrži toplinu u mikrovalnoj i stavi ga u perilicu posuđa onoliko puta koliko želite, kvaliteta se neće izmijeniti.Pev piv piv - pijan, pričekajte - smiješno alkoholno alkoholno piće pijane pijane bijele šolje. Samo će voljeti ovo od tebe!. Savršen poklon za molitvu! Ova čaša za kafu može biti odličan poklon za najbolju molitvu. Izrađuje vrlo jedinstven poklon za vašu voljenu molitvu u svakoj prilici, zabava. Ova značajna molitvena majica savršen je poklon za najboljeg prijatelja, koju posebnu osobu u vašem životu. Vaš prijatelj ili član porodice apsolutno će voljeti ovu ljupku molitvu krig! Oni će njegovati ovaj jedinstveni jedan od vrsta od vas! Savršeno je za vaše prijatelje koji vole molitvu, pomislit će na vas svaki put kada ga koriste, stvarajući uspomene za život! Odštampano na obje strane vrhunske tinte koje neće izblijediti tokom godina. Dizajn se ispisuje s obje strane krigle koristeći posebnu sublimacijsku papir, koja je prenesena toplom, okrećući mastila na plin i infuziranje u keramičku krigu. Savršen poklon za svaku molitvu.

Više detalja

Izbor kupaca

Libbey 10-oz piv piva

KM 46.36

Materijal : staklo Kapacitet : 10 unci Dimenzije : 5,75 inča visok za 4,5 inča u promjeru Materijal : staklo Kapacitet : 10 unci Dimenzije : 5,75 inča visok za 4,5 inča u promjeru...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.