• Nedavno
Schitt's Creek Rosebud Motel Logo dizajn 16 Oz. Keramička Kafa Za Čaj Fan Roba

Schitt's Creek Rosebud Motel Logo dizajn 16 Oz. Keramička Kafa Za Čaj Fan Roba

Zahvalnost:
KM 9.97

Količina robe
Dostupno na zahtjev

OVO JE SLUŽBENO LICENCIRANA SCHITT'S CREEK ROBA! - Culture Fly je to ponovo uradio sa ovim fenomenalnim, autentičnim Schitt's Creek proizvodom. Uvijek možete očekivati kvalitetne robe sa kulturom Fly!. Dizajn uzorka i scenarija - ova divna šolja bistroa Schitt's Creek sadrži dizajn logotipa "Motela Rosebud" sa izložbe. Briga o vašoj šolji bistroa za kafu-da bi vaša šolja izgledala najbolje, nežno perite samo ručno. Ne Namakati,Ne Peći U Mikrotalasnoj. Čvrsta keramička šolja od 16 OZ - ova šalica Schitt's Creek napravljena je od čvrste keramike koja će vaše piće održati toplim! Savršen je za ispijanje svih vrsta kafa i čajeva kao što su Oolong, labavi list, ledeni, pa čak i Long Island čaj ako zaista želite tako započeti slobodan dan!. Pravi nevjerovatan poklon-ova šolja je odličan poklon za svakog ljubitelja nepoštene humoristične serije koja prikazuje neke od najsmješnijih likova na TV-u! Schitt's Creek fanovi će ovo voljeti za poklon!. OVO JE SLUŽBENO LICENCIRANA SCHITT'S CREEK ROBA! - Culture Fly je to ponovo uradio sa ovim fenomenalnim, autentičnim Schitt's Creek proizvodom. Uvijek možete očekivati kvalitetne robe sa kulturom Fly!. Dizajn uzorka i scenarija - ova divna šolja bistroa Schitt's Creek sadrži dizajn logotipa "Motela Rosebud" sa izložbe. Briga o vašoj šolji bistroa za kafu-da bi vaša šolja izgledala najbolje, nežno perite samo ručno. Ne Namakati,Ne Peći U Mikrotalasnoj. Čvrsta keramička šolja od 16 OZ - ova šalica Schitt's Creek napravljena je od čvrste keramike koja će vaše piće održati toplim! Savršen je za ispijanje svih vrsta kafa i čajeva kao što su Oolong, labavi list, ledeni, pa čak i Long Island čaj ako zaista želite tako započeti slobodan dan!. Pravi nevjerovatan poklon-ova šolja je odličan poklon za svakog ljubitelja nepoštene humoristične serije koja prikazuje neke od najsmješnijih likova na TV-u! Schitt's Creek fanovi će ovo voljeti za poklon!. Zvanično licencirani Shitts Creek roba!! Schitt's Creek je nepoštena i originalna komedija vođena likovima koja se fokusira na priču o 'preokretu sreće' o nekada prljavo bogatoj porodici ruža. Iznenada su se našli švorc, ruže su prisiljene obnoviti svoje carstvo u Schitt's Creeku, malom gradu koji su nekada kupili iz šale. Aleix, Moira, Jonny i David su najsmješniji likovi ikada! Ova predivna šolja bistroa Schitt's Creek sadrži dizajn logotipa "Motela Rosebud" iz emisije. Ručno Izrađen Sa Pažnjom. Napravljen je od 100% keramike i drži 16 oz. vašeg omiljenog toplog ili hladnog pića.

Više detalja

Izbor kupaca

Šolja 3dRose Diwali, 11 unci

KM 35.30

Savršen poklon za svaku priliku Fascinirajte ih svaki put otkrivajući tajnu ili iznenadnu sliku Zabavan i jedinstven način za uživanje u omiljenom toplom napitku Završetak visokog sjaja

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.