• Nedavno
Revolucija majmun it publika douglas reynholm fatherrrrrr šolja-šolja za kafu poklon šolja za kafu 11oz Šolja za kafu

Revolucija majmun it publika douglas reynholm fatherrrrrr šolja-šolja za kafu poklon šolja za kafu 11oz Šolja za kafu

Zahvalnost:
KM 2.48

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ova šolja za kafu od 11oz ima štampanje visoke definicije sa obe strane, savršeno za korisnike desnoruke ili levoruke. Napravljen od najkvalitetnije keramike, neophodan je poklon koji će trajati mnogo godina i godišnjica. Bezbedan za celu porodicu, može se staviti u mašinu za pranje sudova, 100% bezbedan za mikrotalasnu. Njegova keramika je komercijalnog kvaliteta i može se koristiti za hotele ili restorane. Savršen poklon koji odgovara svakom rođendanu, proslavi ili jednostavno zato što voljenoj osobi morate reći koliko vam je stalo. Poklon otac dana šolja, Tata šolja, Tata šolja, Halloween šolja, Božić šolja. Tražite lijep poklon za svoje prijatelje i porodicu? Naša šolja za čaj je odličan izbor za vas. Prelepe slike se štampaju sa obe strane. Sa veličinom 11oz, Šolja će im doneti osmeh čak Možda ćete biti u iskušenju da nabavite jedan za sebe zbog lepog luksuznog dizajna. Iskoristite ga kao toplu dobrodošlicu svojim gostima. Pružamo najkvalitetnije poklon šolje, sa izuzetno lijepim dizajnom.Bijele šolje se uvoze, a zatim se dizajni štampaju u Sjedinjenim Državama, koristeći proces sublimacije. Pažljivo su upakovani kako bi se izbjeglo lomljenje prije isporuke u vaš dom. Vaše potpuno zadovoljstvo je naš cilj Ako iz bilo kog razloga niste zadovoljni kupovinom ili dobijete pokvaren proizvod zbog isporuke, ne ustručavajte se da nas obavijestite i rado ćemo vam vratiti novac. Hvala vam na interesovanju za naše proizvode. Kupite sada tako da možemo donijeti radost vama i vašim voljenim prijateljima i porodicom. Još jednom vam puno hvala !!!!.

Više detalja

Izbor kupaca

Vista Alegre Fiji Mug

KM 0.33

Materijal : Porcelan Proizvedeno u Portugalu Dimenzije : 5.5" D X 4.5" Š x 4.4 " H; 14.3 oz kapacitet Može se prati u mikrotalasnoj pećnici i mašini za pranje sudova Materijal : Porcelan

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.