• Nedavno
MAUAG da su majke cvijeće, izabrao bih te šolja za kafu, pokloni za Majčin dan za mamu Kup bijele, 11 Oz

MAUAG da su majke cvijeće, izabrao bih te šolja za kafu, pokloni za Majčin dan za mamu Kup bijele, 11 Oz

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

MAUAG Božićni pokloni funny mama šolja za kafu perilica posuđa i mikrovalna pećnica sef, štampane na obje strane. Visokokvalitetna keramika, počastite se ili dajte kao poklon nekome posebnom. Jaka, keramička konstrukcija, 100% čisto bijela keramika sa garancijom povrata novca. Izuzetna moda, lako prianjanje sa ručkom, pogodno za topla i hladna pića. Može se koristiti za dom i ured. Odličan praznični ili rođendanski poklon za najbolju mamu, majku, sestru, tetku, ženu, ovo predstavlja pristupačnu novinu koju će ceniti godinama. Funny Božić Pokloni kafa šolja u prirodnom, 11 Oz kapaciteta. Svaka šolja je pogodna za mikrotalasnu pećnicu i mašinu za pranje sudova. Savršena veličina za uživanje u jutarnjim napitcima i savršen poklon za svoje najmilije na to iznenađenje supruga muž prijatelji ili saradnici u kancelariji u bilo kojoj prilici. Ovaj proizvod dodaje Za dom. Zašto? Zato što nam se sviđaš! Tvoj danas po vrlo jeftinoj cijeni.

Više detalja

Izbor kupaca

Vista Alegre Fiji Mug

KM 0.33

Materijal : Porcelan Proizvedeno u Portugalu Dimenzije : 5.5" D X 4.5" Š x 4.4 " H; 14.3 oz kapacitet Može se prati u mikrotalasnoj pećnici i mašini za pranje sudova Materijal : Porcelan

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.