• Nedavno
Cwtch zaista veliki kolega je teško pronaći Tumbler poklone.20 oz odlazi, zbogom šolja pokloni za kolega muškarci žene kolega šef.Oproštaj,odlazak, Novi pokloni za promociju posla za saradnika.

Cwtch zaista veliki kolega je teško pronaći Tumbler poklone.20 oz odlazi, zbogom šolja pokloni za kolega muškarci žene kolega šef.Oproštaj,odlazak,

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odlična ideja za poklon-jednostavan za držanje i veliki kapacitet,odličan poklon za prijatelja šefa kolege da pruži iznenađenje u odlasku,zbogom,unapređenju novog posla,rođendanu,Božiću,Novoj godini i više prilika. Sigurno i izdržljivo : napravljeno od nerđajućeg čelika premium 18/8 za hranu.Dvostruki zidni izolovani tumbler su vaš odličan izbor. Neka pića budu topla ili hladna : izolacija sa dvostrukim zidovima za očuvanje hladne ili vruće temperature vašeg pića.Čuvajte piće satima dok uživate u aktivnostima na otvorenom. Lako za čišćenje : poklopac bez BPA i nerđajući čelik čine ga lakim za čišćenje.Za to se preporučuje ručno pranje. Može se očistiti za samo nekoliko sekundi. Dokaz za znoj : bez dizajna znoja kako biste bili sigurni da vaše ruke ostanu suhe. Veliki Božić,praznik, rođendan i posebna prilika poklon. Odlična ideja za poklon-jednostavan za držanje i veliki kapacitet,odličan poklon za prijatelja šefa kolege da pruži iznenađenje u odlasku,zbogom,unapređenju novog posla,rođendanu,Božiću,Novoj godini i više prilika. Sigurno i izdržljivo : napravljeno od nerđajućeg čelika premium 18/8 za hranu.Dvostruki zidni izolovani tumbler su vaš odličan izbor. Neka pića budu topla ili hladna : izolacija sa dvostrukim zidovima za očuvanje hladne ili vruće temperature vašeg pića.Čuvajte piće satima dok uživate u aktivnostima na otvorenom. Lako za čišćenje : poklopac bez BPA i nerđajući čelik čine ga lakim za čišćenje.Za to se preporučuje ručno pranje. Može se očistiti za samo nekoliko sekundi. Dokaz za znoj : bez dizajna znoja kako biste bili sigurni da vaše ruke ostanu suhe. Veliki Božić,praznik, rođendan i posebna prilika poklon.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.