• Nedavno
Žene pisci šolja pisac pokloni autor poklon diplomska šolja samo najjače žene postaju pisci šolja za kafu

Žene pisci šolja pisac pokloni autor poklon diplomska šolja samo najjače žene postaju pisci šolja za kafu

Zahvalnost:
KM 9.97

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Visoka kvaliteta šolja čini savršen pisac poklon za žene. Ova šolja za kafu savršen poklon za Dan zaljubljenih, Dan majki, Božić, godišnjice, rođendane, penziju ili se samo počastite!. Šolja pisca je štampana sa obe strane!. 100% siguran u mašini za pranje sudova i mikrotalasnoj pećnici. Otisak nikada neće izblijediti bez obzira koliko puta se opere. Tražite odličan autor šolja za kafu za kancelariju ili dom? Ovaj novitet ceramic writer šolja za kafu je fantastičan izbor. Ova šolja za čaj je izrađena od keramike najvišeg kvaliteta, a dizajn je štampan sublimacionim mastilom. Stoga otisak nikada neće izblijediti bez obzira koliko puta se opere. Ova writer šolja za kafu može se prati u mikrotalasnoj pećnici i u mašini za sudove. To je savršena šolja za vaš omiljeni topli napitak.

Više detalja

Izbor kupaca

Vista Alegre Fiji Mug

KM 0.33

Materijal : Porcelan Proizvedeno u Portugalu Dimenzije : 5.5" D X 4.5" Š x 4.4 " H; 14.3 oz kapacitet Može se prati u mikrotalasnoj pećnici i mašini za pranje sudova Materijal : Porcelan

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.