• Nedavno
7haha3 600D Oxford sklopiva prenosiva torba za povlačenje ramena sa univerzalnim kotačem i džepom za sklopivi sto za masažu ljepote

7haha3 600D Oxford sklopiva prenosiva torba za povlačenje ramena sa univerzalnim kotačem i džepom za sklopivi sto za masažu ljepote

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Visokokvalitetni materijali】ova torba za odlaganje je napravljena od 600 D Oxford tkanine, sa PVC premazom na vanjskom sloju, tako da je ova torba vodootporna i otporna na visoke temperature. 【Dvostruka torba sa zatvaračem】dvostruki zatvarač u obliku slova L klizi kako bi se olakšalo otvaranje i zatvaranje torbe, tako da je ova torba pogodna za teške stolice. 【Praktična naramenica】ojačana naramenica ima ergonomski dizajn podrške za lako nošenje. 【Sklapanje za skladištenje】Kada se ne koristi, torba za čuvanje može se preklopiti u ravnu, kompaktnu veličinu za jednostavno čuvanje i ne zauzima prostor. 【Velike veličine】idealan je izbor za spremanje sklopivih ležaljki, stolica za masažu, laganih transportnih stolica, stolica za direktora, sklopivih stolova za kampiranje itd. Specifikacija : naziv : sklopivi masažni kauč za terapiju stola beauty bed bag case Color : Black Material : Nylonspogodan za : 180x70cm masažni kauč (70, 9x27, 6inch masažni kauč)karakteristike : -Jaka najlonska masažna torba za nošenje s prednjim džepom i patentnim zatvaračem.- Kratka prednja ručka za nošenje plus duga traka za nošenje preko ramena.Paket uključuje : 1x Beauty bed bag Notes : 1. Zbog različitog prikaza i različitog svjetla, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. Hvala na razumijevanju.2. Molimo dopustite malo razlike zbog ručnog mjerenja.

Više detalja

Name:
Folding massage couch therapy table beauty bed bag case
Color:
Black
Material:
Nylon
Suitable For:
180x70cm massage couch (70.9x27.6inch massage couch)
Features:
-Strong Nylon massage couch carry bag with Front pocket and zipper.:
-Short front carry handle plus long strap for carrying over the shoulder.:
Package Included:
1x Beauty bed bag:
Notes:
1. Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding.:
2. Please allow a little difference due to manual measurement. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.