• Nedavno
Rolling Trolley, Frizerski Salon Trolley ABS za kosu Salo za kuhinju

Rolling Trolley, Frizerski Salon Trolley ABS za kosu Salo za kuhinju

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Kapacitet težine 50 KG】komunalna košarica ima kapacitet težine od 50kg / 110lb, tako da je dovoljno jaka da nosi vašu tešku kozmetičku mašinu. 【Multifunkcionalni dizajn】jednostavan i višenamjenski dizajn kolica odgovara svakom mogućem mjestu gdje ga želite koristiti i pruža odlično rješenje za organizaciju. 【Naša garancija】Obećavamo da vam pružamo zadovoljnu uslugu nakon prodaje, ako postoji bilo kakav problem, kontaktirajte nas direktno, vratit ćemo vam punu uplatu ili vam poslati novu zamjenu. 【Visokokvalitetni tihi točak】to je najbolji partner alata u kozmetičkim salonima i frizerskim salonima. Takođe se može koristiti za skladištenje sitnica u kući. Dolazi sa visokokvalitetnim tihim točkovima, ova kolica se pomeraju glatko i fleksibilno da se okreću čak i u uskom prostoru. 【Debeli materijal】ovaj proizvod za kolica za organizatore napravljen je od debelog materijala, koji se ne deformiše lako jako čvrsto. Karakteristike : 1. Njegov jednostavan i multifunkcionalni dizajn odgovara svakom mogućem mjestu gdje ga želite koristiti i pruža odlično rješenje za organizaciju.2. Ovaj proizvod napravljen od debelog materijala, koji se ne deformiše lako veoma čvrsto3. To je najbolji partner za alat u kozmetičkim salonima i frizerskim salonima. Takođe se može koristiti za skladištenje sitnica u kući. 4. Dolazi sa visokokvalitetnim tihim točkovima, ova kolica se pomeraju glatko i fleksibilno da se okreću čak i u uskom prostoru. 5. Košarica ima kapacitet težine od 50 kg / 110 lb, tako da je dovoljno jaka da nosi vašu tešku mašinu za uljepšavanje.Specifikacija : vrsta artikla : Salon kolica Materijal : ABS, gvožđe težina : 50 kg / 110lbpackage lista : 2 x Panel1 x Držač1 x Korpa4 x Točak10 x šraf 1 x Ključ4 x krug za fiksiranje Kotača4 X krug za fiksiranje Kotačaizabrana : morate ga sami sastaviti. Imajte na umu da će nova vrsta i stara vrsta ovog proizvoda biti poslana nasumično i pobrinite se da vam neće smetati prije naručivanja.

Više detalja

 :
Item Type:
Salon Trolley
Material:
ABS, Iron
Bearing Weight:
50 kg / 110lb
Package List:
 
2 x Panel:
1 x Holder:
1 x Basket:
4 x Wheel:
10 x Screw :
1 x Wrench:
4 x Wheel Fixing Circle:
Note:
 
You need to assemble it by yourself. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.