• Nedavno
48 Pack Magic Sunges Čišćenje gumice za brisanje kuhinje Kupatilo Multi funkcionalno

48 Pack Magic Sunges Čišćenje gumice za brisanje kuhinje Kupatilo Multi funkcionalno

Zahvalnost:
KM 10.40

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Visoka kvaliteta : napravljena s premijskim materijalima i izvanrednom pažnjom na detalje, dizajniran je da premaši vaša očekivanja, napravljena s preciznošću i pažnjom na detalje. Pouzdan : oslanjajte se na naš proizvod da biste obavili posao. Trajnost : Naš proizvod je izgrađen da traje visokokvalitetni materijali i rigorozno testiranje kako bi se osigurala maksimalna izdržljivost. Pouzdan : oslanjajte se na naš proizvod da biste obavili posao. Performanse : Doživite nenadmašne performanse sa našim proizvodom, možete vjerovati da ćete dobiti najbolje moguće performanse za sve vaše potrebe. Visoka kvaliteta : napravljena s premijskim materijalima i izvanrednom pažnjom na detalje, dizajniran je da premaši vaša očekivanja, napravljena s preciznošću i pažnjom na detalje. Pouzdan : oslanjajte se na naš proizvod da biste obavili posao. Trajnost : Naš proizvod je izgrađen da traje visokokvalitetni materijali i rigorozno testiranje kako bi se osigurala maksimalna izdržljivost. Pouzdan : oslanjajte se na naš proizvod da biste obavili posao. Performanse : Doživite nenadmašne performanse sa našim proizvodom, možete vjerovati da ćete dobiti najbolje moguće performanse za sve vaše potrebe. 48 Pack Magic Sunges Čišćenje gumica za brisanje kuhinje Kupatilo Multi funkcionalno !! Ovi set od 24 bijelog čarobnog brisača spužva čisti domaćinske oznake i mrlje odmah, samo vlažno i piling. Čarobna spužva je revolucionarni način da se riješite teške prljavštine i grime oko kuće. Koristeći samo vodu, ona snaga kroz najteže oznake. Upotrijebite ga bilo gdje gdje nađete prljavštinu; Na podovima kupaonice pločice, kuhinja, aparati, zidovi, obuća ili automobilski interijer. Čak se uklanja čak i požufrirane oznake sa obojenih površina. Očistite marka domaćinstava i mrlje odmah, samo vlažite spužvu i piling. Mjere otprilike 6,25 "x 3,5" x 0,25. Ovaj popis je za 24 paketa (48 kom). Svako pakovanje dolazi sa 2 kom.

Više detalja

Izbor kupaca

Madi Kay dizajni 10

KM 17.50

Madi kay dizajni 10 Žene su rođene da vole lepotu, ljubav prema ljepoti je uobičajena, žene vole ljepotu, je priroda žena Žene su rođene da vole ljepotu, čak i ako nisu lijepe, već

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.