• Nedavno
Oprema za čišćenje aarteksa, kuhinjski domaćin dvostrano kišnicu

Oprema za čišćenje aarteksa, kuhinjski domaćin dvostrano kišnicu

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

● Siguran za sve tvrdo podove, uključujući gotove tvrdo drvo, drvo, laminat, pločica, vinil i još mnogo toga. ● Može se držati suhom i čistom. ● Udobno, lako se prianja, neće kliznuti u vlažnim rukama. ● Izdržljiva površina otporna na ogrebotine, izdržljiva. ● Sa dobrom snagom čišćenja može brzo čistiti tvrdokorni poslovi. ● Siguran za sve tvrdo podove, uključujući gotove tvrdo drvo, drvo, laminat, pločica, vinil i još mnogo toga. ● Može se držati suhom i čistom. ● Udobno, lako se prianja, neće kliznuti u vlažnim rukama. ● Izdržljiva površina otporna na ogrebotine, izdržljiva. ● Sa dobrom snagom čišćenja može brzo čistiti tvrdokorni poslovi. Težina350 GColorgreyspecificationbulk.

Više detalja

Izbor kupaca

Madi Kay dizajni 10

KM 17.50

Madi kay dizajni 10 Žene su rođene da vole lepotu, ljubav prema ljepoti je uobičajena, žene vole ljepotu, je priroda žena Žene su rođene da vole ljepotu, čak i ako nisu lijepe, već

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.