• Nedavno
Yooce četvero listovne djeteline Stemska kapa za ventil za ventil, 4pcs

Yooce četvero listovne djeteline Stemska kapa za ventil za ventil, 4pcs

Zahvalnost:
KM 5.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Universal Tire fit - Naši pokrivači za obrubne ventile su univerzalne i sigurno će se uklopiti na bilo kakvu ventil za vazdušni ili točkovi za gume. Savršeno za bilo koji automobil, kamion, džip, motocikl, bicikl ili bicikl. Gumena brtva iznutra - Sve kape za prašinu za točkove imaju gumene prstenove sprečavaju ulazak blata, prljavštine i krpe. Jednostavno zategnuto ručno - sa jednostavnim i glatkim okruglim oblikom i dizajnirajte naše stabljike ventila lako se zategnute. Aluminijski poklopac ventila - izrađen od aluminija, posebno za vanjsku upotrebu. Paket sadrži - 4 x stambene kape. Universal Tire fit - Naši pokrivači za obrubne ventile su univerzalne i sigurno će se uklopiti na bilo kakvu ventil za vazdušni ili točkovi za gume. Savršeno za bilo koji automobil, kamion, džip, motocikl, bicikl ili bicikl. Gumena brtva iznutra - Sve kape za prašinu za točkove imaju gumene prstenove sprečavaju ulazak blata, prljavštine i krpe. Jednostavno zategnuto ručno - sa jednostavnim i glatkim okruglim oblikom i dizajnirajte naše stabljike ventila lako se zategnute. Aluminijski poklopac ventila - izrađen od aluminija, posebno za vanjsku upotrebu. Paket sadrži - 4 x stambene kape. Značajka : Univerzalni fit guma - Naši pokrivači za obrubne ventile su univerzalne i čvrsto će se uklopiti na bilo kakvu ventil za vazduh za gume ili klip na točkovima. Savršeno za bilo koji automobil, kamion, džak, bicikl. Otvor za bicikl - sve kape za prašine za točkove imaju gumene prstenove sprečavaju blato, prljavštinu i krpe da se uđu u ručnu ruku - sa jednostavnim i glatkim okruglim oblikom i dizajnirajte naš Kape za ventilske stabljike lako se pričvršćuju.Alminiumski poklopac ventila - izrađen od aluminija, posebno za vanjsku upotrebu. Spakiranje na otvorenom 4 x stabljike.

Više detalja

Izbor kupaca

Tesla ventilske stabljike

KM 3.33

Visokokvalitetni metalni i ugljični vlakni štiteći telo ventila iz elemenata Jednostavan za instalaciju Dizajn rotirajuće niti za oblikovanje ventila za gume olakšava uvrtanje kada in

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.