• Nedavno
Rolling Božićno stablo zastoj za umjetne stabla do 9 stopa - teška umjetna postolja Xmas stablo sa kotačima i podesivom bazom - kompatibilna s većinom vrećica stabala - do 120 lbs.

Rolling Božićno stablo zastoj za umjetne stabla do 9 stopa - teška umjetna postolja Xmas stablo sa kotačima i podesivom bazom - kompatibilna

Zahvalnost:
KM 20.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Zategnite sve gumbe jednako da biste osigurali drvo. ? Lagano i nježno na podovima : čvrst i funkcionalan, ovaj umjetni stablo dolazi s 5 teških kotača koji se mogu zaključati kotačima koji su od ogrebotine otpornog na ogrebotine koji štite podove od ogrebotina i požudi. Kotači su jasni i pričvršćeni na crni premazan čelik za dodatnu izdržljivost. To je tako jednostavno. ? Pouzdana visokokvalitetna konstrukcija : valjanje stola za božićno stablo izrađeno je od teške dužnosti, izdržljivog materijala tako da će zadržati težinu velikih stabala sa svjetlima i ukrasima. Zavijte sva 3 gumba na mjestu, a zatim umetnite svoje stablo u postolje osiguravajući da se prtljažnik centrira u postolju. Kotači zaključaju tako da nećete morati brinuti o drvetu klizanje ili pad. Manevri dobro na tepihu, drvu, laminiranim i drugim poda. Univerzalno valjano stajanje od stabla za podesivo za stabla do 9 FT praznika ne bi trebalo biti stresno zato je naš prilagodljivi i pokretni umjetni stablo jednostavan za postavljanje i manevar bez poteškoća, tako da možete potrošiti više vremena uživajući u praznicima! Valjasti božićno stajanje može podržavati drveće visok od do 9 stopa sa svojim izdvojenim nogama koje pružaju dodatni čvrst okvir koji može primiti težinu stabala veće veličine.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.