• Nedavno
Gloglow mini dekor, mali božićni ukrasi sigurni pouzdani izdržljivi 3 setovi plastike za tortu

Gloglow mini dekor, mali božićni ukrasi sigurni pouzdani izdržljivi 3 setovi plastike za tortu

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Fino izrada : sa finom izradom, izgled je osjetljiv i lijep, koji se može koristiti kao odličan ukras. Količina pakiranja : Postoje 3 seta malih božićnih ukrasa : crvena, zelena i bijela, koja mogu udovoljiti različitim potrebama. Upotreba : Može se koristiti kao ukrasi za Božić, novogodišnji dan, dan zaljubljenih, vjenčanja, rođendana i ostale festivali i aktivnosti. Siguran i pouzdan : mrvice ne uzrokuju štetu kada se sitnije srušeni. Siguran je za djecu i kućne ljubimce. Premium materijali : izrađeni od plastične, izdržljive i ekološki prihvatljive, sa odličnim neraskidivim svojstvima. Značajka : 1. Premium materijali : izrađeni od plastične, izdržljive i ekološki prihvatljive, sa odličnim neraskidivim svojstvima.2. Fino izrada : sa finom izradom, izgled je osjetljiv i lijep, koji se može koristiti kao odlična ukrasa.3. Siguran i pouzdan : mrvice ne uzrokuju štetu kada se sitnije srušeni. Siguran je za djecu i kućne ljubimce.4. Količina pakiranja : Postoje 3 seta malih božićnih ukrasa : crvena, zelena i bijela, koja mogu udovoljiti različitim potrebama.5. Upotreba : Može se koristiti kao ukrasi za Božić, novogodišnji dan, valentinovo, vjenčanja, rođendane i druge festivali i aktivnosti. Specifikacija : Vrsta predmeta : Mali božićni ukrasi Materijal : cca. 20cm / 7.9 Inuse : Može se koristiti kao ukrasi za Božić, Novu godinu, Dan zaljubljenih, vjenčanje, rođendan i ostale festivali i aktivnosti težine : cca. 112g / 4.0ozpackeage lista : 3 xsmall božićni ukrasi (singl sa četiri dijela).

Više detalja

Item Type:
Small Christmas Decorations
Material:
Plastic
Product Assembly Length:
Approx. 20cm / 7.9in
Use:
It Can Be Used As Decorations for Christmas, New Year, Valentine's Day, Wedding, Birthday and Other Festivals and Activities
Weight:
Approx. 112g / 4.0oz
Package List:
3 xSmall Christmas Decorations(single with four sections):

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.