• Nedavno
ZH1 stalak za lopaticu za kuhinjske potrepštine, stalak za skladištenje gvožđa koji štedi prostor, sa 6 kukica i uklonjivim odvodnim ležištem, prenosivi dizajn, jak i stabilan.

ZH1 stalak za lopaticu za kuhinjske potrepštine, stalak za skladištenje gvožđa koji štedi prostor, sa 6 kukica i uklonjivim odvodnim

Zahvalnost:
KM 30.45

Količina robe
Dostupno na zahtjev

×100% prirodan i siguran materijal : ovaj visokokvalitetni stalak za kuhinjske potrepštine napravljen je od željeza, koje je ekološki prihvatljivo, netoksično, izdržljivo i jako. Može vam pomoći da preuredite svoju neurednu kuhinju i učinite kuvanje ugodnijim. ×Proširena visina i 6 kukica : produžena visina, možete okačiti kuhinjski pribor sa dugom ručkom na policu, a postoji 6 čvrstih kukica koje možete koristiti prilikom organizovanja kuhinje ili završetka kuvanja. ×Moderan stil i uštedu prostora : kuhinjska udica koristi kućni prostor kako bi vaša kuća izgledala urednije. Stalak za kuke je okačen na roštilj i postavljen na radni sto, u kuhinji, pored bazena ili u druge svrhe koje treba da organizujete. ×Izdržljivi i dva načina instalacije : ako želite da okačite teške lonce, izbušite rupe u zidu da biste instalirali naše kuhinjske police za klizače. Ovi zidni regali su dovoljno jaki da drže šolje, posuđe, klešta i druge predmete. ×Garancija nakon prodaje : savršena usluga nakon prodaje, pružamo vam 30-dnevnu garanciju, ako naiđete na bilo kakve probleme tokom procesa kupovine, kontaktirajte nas, riješit ćemo vaš problem u roku od 24 sata. Kuhinjska polica stavlja lopaticu, suvo skladište, rešava jedan stalak, nezavisnu šasiju, lako se hvataju kapljice vode i mrlje od ulja, čist vrh stola, dvostrane 6 kuke, lako se sortira, jaka i stabilna baza, bez obzira koliko je puna, pogodno je provetriti da se osuši. Naziv proizvoda : stalak za lopaticu Boja : Crna Materijal : gvožđe + šasija PP Neto težina : 570g Veličina : 25×13×42cm/9.8*5.1*16.5 u načinu instalacije : nema probijanja lista pakovanja : špatula rack×1 Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte naš tim za postprodajne usluge, pružamo 30-dnevnu garanciju kvaliteta Napomena : veličina proizvoda se ručno mjeri, neke greške su normalne, molim vas razumite.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.