• Nedavno
ZERODEKO 1PC odvodnje za odvodnje odvoda za odvod voća kuća od nehrđajućeg rust otporan na čvrsti držač za sušenje Organizator nosača.

ZERODEKO 1PC odvodnje za odvodnje odvoda za odvod voća kuća od nehrđajućeg rust otporan na čvrsti držač za sušenje Organizator nosača.

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Proširivi stalak za suđe - Nehrđajući čelični suši za sušenje stalak za sušenje plodova, lonca, nosača u Utetil, čaše, zdjele ili druge velike stavke. Podesivi postolje - slobodno uvlačenje, pogodno za različite veličine sudopera. Organizator ploče - i vrlo i lijep. Nosač za odvod kuhinje Jedinstveni dizajn za brzo sušenje, vozi vodu direktno u sudoper bez stvaranja prekrivanja protuterope. Držač sudopera - Dizajn odvoda može spriječiti da se pribor ili kuhinjski alat od preostale vode. Proširivi stalak za suđe - Nehrđajući čelični suši za sušenje stalak za sušenje plodova, lonca, nosača u Utetil, čaše, zdjele ili druge velike stavke. Podesivi postolje - slobodno uvlačenje, pogodno za različite veličine sudopera. Organizator ploče - i vrlo i lijep. Nosač za odvod kuhinje Jedinstveni dizajn za brzo sušenje, vozi vodu direktno u sudoper bez stvaranja prekrivanja protuterope. Držač sudopera - Dizajn odvoda može spriječiti da se pribor ili kuhinjski alat od preostale vode. Paket uključuje 1 x karakteristike odvodnog stala - slobodno uvlačenje, pogodno za različite veličine sudopera kuhinjskog spremnika. - Fina izrada, nije lako deformacija, teleskopska, sklopiva, lako za primanje teleskopskog nosača sudopera. -Materijal : nehrđajući čelik i silikonski čelik i silikonski šišći za odvod vode, jedna više svrha, dizajn trake, može podnijeti hranu ili pribor, mogući vodu i ulje, uštedjeti vremenski odvod. -Size : oko 49,5x16,5x11cm / 19.45x6.48x4 odvodnjavajući nosač. - Na obje strane postoje ručke s obje strane, bez kliznog omota, jednostavan za korištenje, dobra kuhinjska pomoćnica kuhinjskog sudopera. - Materijal je nehrđajući čelik + silikon, zadebljani materijal, snažan i izdržljiv nosač za pribor za sudoper.goods Stains Liko čelični sušenje čeličnog jela sa praktičnim funkcijama, može biti odličan u upotrebi. Dizajn držača za pohranu čini ovaj uvlačenje za odvod Atraktivniji za ljude.Dish odvodnih stalak izrađenih od materijala i nepropusnosti od materijala, bez .Kitchen za skladištenje Ovaj odvodnjak je odlična opskrba za vašu kuhinju i dom.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.