• Nedavno
SP Bel-Art Lab-Aire II polipropilen dvostrani električni stacionarni staklo za kosu; 2 nivo, 120v, 16.75 x 10 x 15.7 in.

SP Bel-Art Lab-Aire II polipropilen dvostrani električni stacionarni staklo za kosu; 2 nivo, 120v, 16.75 x 10 x 15.7 in.

Zahvalnost:
KM 485.45

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dvostrani modeli udvostručuju vaš kapacitet sa samo nešto većim otiskom i mogu se okrenuti okomito na stol za lakši pristup obje strane. Dugme za odabir toplote sa tri postavke temperature : visoka, srednja i niska; uklonjive polipropilenske korpe služe kao skladište za mali labware i dodatne klinove. Dugme za uključivanje svijetli kada se koristi, a 8-ampera na 120 V (4-amp na 230 V) prekidač i nezavisni termo-osigurač štite jedinicu od pregrijavanja. Mjere16, 75 "dužina za 10" širina za 15,7 " visina; 38 klinova (12 malih, 14 srednjih, 12 velikih), 4 korpe i 14 čepova za klinove. Električna efikasnost sušenja je poboljšana zamenljivim filterom od poliuretanske pene koji održava zagrejanu vazdušnu prašinu slobodnom, preusmerava protok vazduha umetanjem čepova umesto klinova u neiskorišćene rupe za klinove. Kombinovano ukupno 411 vati snage sušenja nežno cirkuliše zagrejani vazduh u i oko predmeta kako bi se smanjilo vreme sušenja. Zagrejani vazduh se održava bez prašine sa zamenljivim filterom od poliuretanske pene, a protok vazduha se može preusmeriti samo na klinove koji se koriste zamenom neiskorišćenih klinova čepovima. Dve uklonjive polipropilenske korpe mogu se koristiti za rasuto ispiranje, sušenje, transport i skladištenje malog posuđa i dodatnih klinova. lokacije za držanje staklenog ili plastičnog posuđa kao što su čaše, tikvice, flaše, epruvete i cilindri. Klinovi za sušenje dostupni su u tri dužine, 3" (male), 4" (srednje) i 5" (Velike) za rekonfigurisanje Lab-AIRE II sušara za labware određene veličine i težine. Istraživački, industrijski i zdravstveni radnici oslanjaju se na SP Scienceware za svoje potrebe za rukovanjem uzorcima. Laboratorijske potrepštine marke Bel-Art I H-B instrumenata koje se prodaju širom svijeta uključuju preko 5.000 predmeta, od bočica za pranje sigurnosnih uređaja do Napa, termometara, regala, sušara, hidrometara, kanti za LED, mjerica i kašika. Dostupne su i usluge prilagođene kalibracije, oblikovanje plastike, Specijalni premazi i proizvodnja žice. Wilmad-Lab Glass brand laboratory glassware upotpunjuje Bel-Art I H-B Instrument sa preko 7000 artikala uključujući NMR i EPR potrošni materijal i specijalno stakleno posuđe, kao i prilagođenu proizvodnju za pojedinačno stakleno posuđe, usluge popravke stakla i OEM staklene dijelove. SP Scienceware je podjela Warminster, PA based SP Industries koji također uključuju SP Scientific laboratory, Thermal management, i farmaceutske opreme za proizvodnju i SP Ableware pomagala za svakodnevni život.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.