• Nedavno
RAZZUM vješalica za sušenje, višeslojna vješalica za sušenje donjeg rublja sklopiva vješalica za vješalicu bešavni ormar multifunkcionalni stalak za sušenje odjeće pribor za pranje rublja za čarape grudnjake donje police vješalica za kapute

RAZZUM vješalica za sušenje, višeslojna vješalica za sušenje donjeg rublja sklopiva vješalica za vješalicu bešavni ormar multifunkcionalni

Zahvalnost:
KM 45.40

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jednostavan za upotrebu : jedinstveni organizator garderobe, savršen za kačenje tregera, donjeg veša i još mnogo toga. Savršeno za svakodnevnu upotrebu i čuvanje sezonske odjeće. Štedi maksimalni prostor u ormaru, a da vaša garderoba bude uredna i dobro organizovana. Jaka nosivost : vješalice imaju jaku nosivost i u stanju su da zadrže svoj oblik u svakom trenutku za dugotrajnu izdržljivost. Proces zavarivanja je gladak i neoznačen i neće se deformisati nakon dužeg vješanja. Može se koristiti za dugo vremena. Čvrst materijal : napravljen od visokokvalitetnog metala za visoku krutost i odličnu izdržljivost. Jednostavno i retro zahvaljujući našem genijalnom dizajnu. Rubo i ješalice su zaobljene i glatke za zaštitu aše odjeće od ogrebotina i nabora. Proces višeslojnog oplata daje glatku, neravninu bez neravnina koja neće oštetiti vašu odjeću. Otvoreni dizajn : otvoreni dizajn olakšava postavljanje i uklanjanje odjeće iz garderobe, savršen za svakodnevnu upotrebu i čuvanje. Rotirajuće kuke za odjeću za 360 stepeni, koje vise pod više uglova, pružaju vam dobro iskustvo korištenja. Standardna specifikacija : zadovoljava stroge standarde kontrole kvaliteta za pouzdanu upotrebu. Proizvedeno po originalnim specifikacijama. Proizvedeno prema strogim standardima fabričke kontrole kvaliteta.

Više detalja

Meets strict quality control standards for reliable use. Manufactured to original specifications. Manufactured to strict factory quality control standards. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.