• Nedavno
Odjeća Airer električni grijani Airer sušilica za sušenje odjeće, 2400W velikog kapaciteta 40Kg/88Lbs,Regali za sušenje toplog zraka za uštedu energije,grijana Odjeća sušilica za konje za dom, veš, police za sušenje odjeće u stanu

Odjeća Airer električni grijani Airer sušilica za sušenje odjeće, 2400W velikog kapaciteta 40Kg/88Lbs,Regali za sušenje toplog zraka

Zahvalnost:
KM 38.20

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Kada ga imate, ne morate ići u veš da osušite odeću. [Najsigurniji dizajn]-sušilica za odjeću opremljena je višestrukom sigurnosnom zaštitom, temperatura se kontrolira između 50-70 stepeni, ima abnormalnu funkciju isključivanja, a ugrađeni sigurnosni uređaj za dvostruku kontrolu temperature osigurava vašu sigurnost. Domaćin mašine za sušenje veša se takođe može koristiti kao grejač da vam ne bude hladno. Kada temperatura inteligentnog termostata dostigne 70°C, termostat će prekinuti napajanje, a zatim ponovo pokrenuti kada temperatura padne; sigurnosni zaštitni osigurač će automatski prekinuti krug kada temperatura reaguje. Vrijeme sušenja je 180 MIN, možete podesiti vrijeme sušenja prema različitim odjeću i godišnja doba.Molimo dozvolite razliku od 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. Javit ćemo vam se u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajuće rješenje. Mehanički dugme, jednostavan za rukovanje.[Multifunkcionalni Airer za odjeću] - električni stalak za sušenje odjeće savršeno je rješenje za sušenje odjeće u zatvorenom prostoru. Također ga možete uključiti da nastavite sa sušenjem ako vam je odjeća gusta i mokra.

Više detalja

Name:
Heated Airer Dryer
Rated power:
single 1200W, double 2400W
Timing range:
30~180MIN
Size:
117*45*160CM
Load-bearing:
40KG/88lbs
Bracket Material:
stainless steel
Function:
drying, heating, wardrobe, etc
Recommended Drying Time for Clothes:
Socks and other clothing accessories - about 30 minutes:
Silk cloth - about 60 minutes:
Shirt - about 90 minutes:
Cotton - about 120 minutes:
Slightly thick coat - about 150 minutes:
Denim and dehydrated down jacket - about 180 minutes and continuous drying:
Packing List:
1 x Heated Airer Dryer:
1 x User Manual:
100% Satisfaction:
We are always striving to provide our customers with a satisfying shopping experience. If you have any questions, please feel free to contact us. We will get back to you within 24 hours and provide you with a satisfactory solution.

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.