• Nedavno
ZERODEKO 1PC stalak za pošiljku za začinjavanje stalak za skladištenje stalak za polica Sklopivi začinski organizator (organizatori) Organizatori proroničari Sklopivi kuhinjski začini začine

ZERODEKO 1PC stalak za pošiljku za začinjavanje stalak za skladištenje stalak za polica Sklopivi začinski organizator (organizatori)

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Protivtop začinski stalak Stojeći skladištenje, možete ga staviti gdje god želite. Kontejneri za skladištenje - Fina izrada osigurava praktičnost i izdržljivost. Sklopivi stalak za skladištenje - proizveden sa premium željeznim materijalom koji je izdržljiv za - puštanje u upotrebu. Sklopivi polica za pohranu sadrži troslojnu strukturu koja vam nudi više prostora za pohranu. Stalak za odlaganje željeza Odabir vrhunskog materijala od ugljičnog čelika, to je izdržljivo i teška. Protivtop začinski stalak Stojeći skladištenje, možete ga staviti gdje god želite. Kontejneri za skladištenje - Fina izrada osigurava praktičnost i izdržljivost. Sklopivi stalak za skladištenje - proizveden sa premium željeznim materijalom koji je izdržljiv za - puštanje u upotrebu. Sklopivi polica za pohranu sadrži troslojnu strukturu koja vam nudi više prostora za pohranu. Stalak za odlaganje željeza Odabir vrhunskog materijala od ugljičnog čelika, to je izdržljivo i teška. Paket uključuje 1 x karakteristike stalak za skladištenje kuhinje -Graila -Vailrail dizajn, koji je siguran za odabir i postavljanje boca za začinu. - Ugljični čelik osigurava svoju robusnost i izdržljivost polica za skladištenje kuhinje. -Size : 49.00x38.00x32.00cm / 19.26x14.93x12 Držač za začinjenje. - Kućna ušteda prostora i uredna organizacija za vašu kuhinju, dnevni boravak i bilo koje drugo mjesto za skladištenje. -Uspostavljanje tehnologije mat boje, koja nije lako čuvati spremnike za skladištenje. -Materijal : CARBON čelični stalak - ovaj stalak može se preklopiti za jednostavno začini začini začine. -Kolor : Crna boca za začinjavanje Information Kitchen Organizator ormara Pogodan je za kućnu kuhinjsku ekranu i skladištenje. Polica za stalak Ovaj nosač za skladištenje može biti kao polica za pohranu ili kao sredstvo za odvod za odvod Posuđe.Countertop Holder Ovaj proizvod je multifunkcionalno pošiljka za pohranu koja može biti za postavljanje različitih objekata.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.