• Nedavno
FVRTFT polica za začinu Ne bušilice Kuhinjske police Samoljepljiva kuhinja Pribor za pribor Crna zida montirana prostora aluminijum za kupaonicu Balkon, B30cm

FVRTFT polica za začinu Ne bušilice Kuhinjske police Samoljepljiva kuhinja Pribor za pribor Crna zida montirana prostora aluminijum

Zahvalnost:
KM 30.44

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Izdržljiv i jednostavan za čišćenje - izrađen od svemirskog aluminija, može izdržati svakodnevne ogrebotine, koroziju i diskoronosti, pogodno za vlažna okruženja, svijetle i glatke, bez oštre bodove i neće vam naštetiti prilikom čišćenja. Dvije metode instalacije - 1. Zidna kuka može se instalirati sa uključenim ljepilom bez brige o oštećenju zida. (Napomena - Koristite ga nakon 72 sata nakon instalacije!) 2. Viseći zid začina može biti fleksibilno ugrađen i pričvršćen vijcima. Veliki prostor - kompaktna polica koja i dalje pruža dovoljno spremište. Dizajniran je za moderne kuće i moderne hotele za objesiti i organizirati vaše začine, odore i mnoge druge kućne predmete na uredan način. Lako čišćenje - stalak za tuširanje savršen je za rezanje kupaonice, ali i za ugradnju kuhinje ili ukrašavanje dnevnog boravka ili ureda. Podignuta ograda protiv pada kako bi se spriječilo pad predmeta. Industrijsko i moderno - naše kuhinje i začinski regali impresioniraju modernim industrijskim dizajnom. Sa zidnim policama možete organizirati kuhinju, dnevni boravak, kupatilo, hodnik ili ured na elegantan način, jer naše zidne police čine sve savršeno i stilski!. Ušteda prostora i svemilea Kompaktna polica koja i dalje pruža dovoljno prostora za pohranu. Dizajniran je za moderne kuće i moderne hotele za objesiti i organizirati vaše boce začina, tave, posude, posuđe i druge pribor. Blacksize A - 4,6x14x30 / 40/50 / 60cm; Veličina B - 10x14x30 / 40/50 / 60 CMinstalacija - Zidni nosači2 Metode instalacije - bez probijanja (bez ljepila za noktiju), probijanje (vijci) Sadržaj paketa - 1 dizajn recka za začinu : 1. Stalak za začin je za viseće na zidu ili u ormaru, ne zauzima prostor u kuhinji i drži vaše boce za začin organizirane.2. Podignuti dizajn ograde usvojen je za podizanje ograde kako bi se spriječilo slučajno padajući boca i limenke i osigurati sigurnost dnevne upotrebe.3. Dizajn nosača i ručnika, snažni nosivost.4. Gornji i donji razmak začinskog stalka mogu se prilagoditi za ispunjavanje različitih potreba. Savršeno je za začine, boce začina, limenke, pića, grickalice i više5. Stalak za začin takođe udvostručuje kao tuš stalak, odličan kućni alat za skladištenje : 1. Samo uključeno. Spremnici za skladištenje, začini ili druge stavke na fotografiji nisu uključeni.2. Dimenzije se određuju ručno, tako da može postojati razlika od 1-3 cm.3. Ne stavljajte stalak za začin na obojene zidove, pozadinu, kremanski zidovi ili druge glatke ili neravnomjerne površine.

Više detalja

Material--Space Aluminum:
Colour--Black:
Size A--4.6x14x30/40/50/60cm; Size B--10x14x30/40/50/60cm:
Installation Type--Wall Mount:
2 installation methods--no punching (no nail glue), punching (screws):
Package Contents--1 spice rack:
Quality Design:
1. The spice rack is for hanging on the wall or in the closet, does not take up space in the kitchen and keeps your spice bottles organized.:
2. The raised railing design is adopted to raise the railing to prevent accidental falling of bottles and cans and ensure the safety of daily use.:
3. Hook and towel rack design, strong load-bearing capacity.:
4. The upper and lower spacing of the seasoning rack can be adjusted to meet different needs. It is perfect for spices, spice bottles, cans, beverages, snacks and more:
5. The spice rack also doubles as a shower rack, an excellent home storage tool.:
Notice:
1. Included only. Storage jars, spices or other items in the photo are not included.:
2. Dimensions are determined manually, so there may be a difference of 1-3 cm.:
3. Do not place the spice rack on painted walls, wallpaper, limestone walls or other smooth or uneven surfaces. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.