• Nedavno
Toauto prenosivi kertridž sa mastilom za brzo sušenje zamena 42ml kertridža sa mastilom za ručni inkjet štampač za kodiranje pištolja (Crna)

Toauto prenosivi kertridž sa mastilom za brzo sušenje zamena 42ml kertridža sa mastilom za ručni inkjet štampač za kodiranje pištolja

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Brzo sušenje kertridža sa mastilom-TOAUTO koristi kertridže sa mastilom industrijskog nivoa kvaliteta, brzo sušenje. Štampanje je glatko i jarkih boja, a mastilo ne blokira izlaz mastila. Velika kompaktnost-kapacitet mastila 42 ML, može da štampa 1200 stranica A4 papira (5% po listu), izdržljivo. Štampa je veoma jasna i jaka adhezija. Široka primena-kertridž sa mastilom je prilagođen za štampanje na materijalima koji apsorbuju vodu i koji ne apsorbuju, uključujući drvo, akrilne materijale, aluminijum, porcelan, krpu, papir, plastiku, metal, tkaninu, staklo, etikete, kožu itd.(Sušenje traje 3-5 sekundi). Topli Savjeti-Kada je potrebno obustaviti štampanje, molimo vas da na vrijeme pokrijete zaštitni poklopac kako biste spriječili da se kertridž sa mastilom osuši na zraku i blokira mlaznicu. U slučaju blokade, mlaznicu možete obrisati mekanim papirnatim ručnikom. TOAUTO kertridž sa mastilom-radite samo sa našim specijalizovanim inkjet štampačima : HP-003 i V4.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.