• Nedavno
Vicasky 2pcs Sklopivi vješalice za pohranu Rotizirani vješalice protiv klizanja nosači za sušenje odjeće za kućni hotel

Vicasky 2pcs Sklopivi vješalice za pohranu Rotizirani vješalice protiv klizanja nosači za sušenje odjeće za kućni hotel

Zahvalnost:
KM 20.60

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Izvrsno za upotrebu na apartmanima, spavaonicama i smanjenjem, držite odjeću organizirana i boraviti bez bora. Viseća kuka je 360 ​​stepeni rotirajući, a viseća glava može se slobodno kretati. Ima fine i glatke ivice, što je prilagođeno vašim rukama i odjećom. Prikladni nosači za pohranu u vašoj garderobi, uštedite prostor, čist i uredan. Ima devet rupa u jednom stalak za odlaganje, koji podržava 9 vješalica, ravnomjerno razmaknute vješalice za odjeću. Izvrsno za upotrebu na apartmanima, spavaonicama i smanjenjem, držite odjeću organizirana i boraviti bez bora. Viseća kuka je 360 ​​stepeni rotirajući, a viseća glava može se slobodno kretati. Ima fine i glatke ivice, što je prilagođeno vašim rukama i odjećom. Prikladni nosači za pohranu u vašoj garderobi, uštedite prostor, čist i uredan. Ima devet rupa u jednom stalak za odlaganje, koji podržava 9 vješalica, ravnomjerno razmaknute vješalice za odjeću. OPISADE PP materijala, čvrsta, izdržljiva i upotreba. Ima fine i glatke ivice, što je prilagođeno vašim rukama i odjećom. Uključujući stalak za pohranu u vašoj garderobi, uštedite prostor, čist i sitnice. Ima devet rupa u jednom stalak za skladištenje, koji podržava 9 vješalica, ravnomjerno središte odjeće ravnomjerno. - Boja : bijela.- Materijal : str. - Veličina : cca. 40x20x1. 5cm.- Izrađen od PP materijala, čvrste, izdržljive i korišćene. - Ima fine i glatke ivice, koje su prilagođene vašim rukama i odjećom. - Prikladni stalak za pohranu u vašoj garderobi, uštedite prostor, čist i uredan .- Ima devet Rupe u jednom stalku za skladištenje podržava 9 vješalica, ravnomjerno razmaknute vemorke. - Izvrsno za upotrebu na apartmanima, spavaonicama i smanjenjem, držite odjeću organizirani i bore sa 30 stupnjeva, a viseća glava može se slobodno kretati. Paket uključujući 2 x vješalice.

Više detalja

Izbor kupaca

Hančeri za vješalice 50kom.

KM 5.38

? Ušteda prostora : ušteda prostora za ormar : Kuka za vješalica koristi se za obješen na vješalicu i povezan sa sljedećim vješalicom, koji štedi prostor za ormar i ormar za organizi

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.