• Nedavno
Yq whjb ekstra široki standardni vješalice, vodootporna održiva aluminijska legura za aluminijum sa besplatnim vješalicama sa pantalom za odjeću za odjeću 5 paketa g

Yq whjb ekstra široki standardni vješalice, vodootporna održiva aluminijska legura za aluminijum sa besplatnim vješalicama sa pantalom

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Specifikacija-materijali : aluminijske legure boje : ljubičasta, ruža zlato-karakteristike : vodootporna, anti-hrđa, anti-deformacija, ušteda prostora, teška dežurstva : prošireni dizajn, ne-klizne utor za rame, bez oštrih ivica.Com-a, ali i šal, itd.strng dovoljno da drži svoje teže odjeće i sačuva oblik svojih odjevnih odjeće. Široki dizajn ramena - širok dizajn ramena vješalica pruža dovoljno podršku vašim odijelima, kaputima i drugim vrstama odjeće, koja uvijek drži odjeću u dobroj formi. Slobodno - ovi vješalici nemaju burde ili oštre ivice, ne brinu o bilo kakvoj šteti, naborima ili oznakama na vašoj odjeći i dovoljno jaki da drže svoje teže odjeće i sačuvate oblik odjeće.Com-a, ali i šal, itd. Odjeća za odjeću neće propadati zbog vlage ili lako razbijanja zbog teške odjeće.

Više detalja

Izbor kupaca

Doitool 12 kom.

KM 5.08

Vrlo lako koristiti i jake za držanje teške i velike odjeće zbog njih su teška Može se koristiti kao pojas, Hunder za vješalica za bebe, višenamjenska, organizirajte svoju garderobu..

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.