• Nedavno
Držač telefona B-Land za Gooseneck stalak, univerzalni mobilni telefon za montiranje telefona

Držač telefona B-Land za Gooseneck stalak, univerzalni mobilni telefon za montiranje telefona

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Višestruka kompatibilnost - Univerzalni postolje za mobilni telefon, kompatibilan sa svim veličina telefona sa 2,2 inča (minimum) do 3,34 inča (maksimalno) širok. Na primjer, lako bi mogao držati i Phone 8 plus sa općim futrolom. Oslobodite svoje ruke - savršeno za pregled telefona i gledanje filma i uživanje u muzici i uživanju u muzici i GPS-u i telefonskim igrama u spavaćoj sobi, automobilu, biciklu, teretani, kancelariji, izložbi i još mnogo toga. Multifunkcionalni i DIY - možete ga rezati oko vrata, možete ga zamotati oko volana automobila ili bicikla, možete ga staviti na zemlju ili krevet, možete učiniti bilo šta s njom, samo da biste započeli svoju maštu. Fleksibilan i podesivi držač - okretni telefon za 360 stupnjeva, slobodno podešavanje bilo kojeg ugla, kao što želite za praktično pregled. Napomena - Ovo je zasebni telefon telefona, Gooseneck štand nije uključen. Ako želite dobiti cijeli set, pronađite ga u našoj trgovini ili se obratite našem timu za korisnike. Hvala. Napomena - Ovo je zasebni telefon telefona, Gooseneck štand nije uključen. Ako želite dobiti cijeli set, pronađite ga u našoj trgovini ili se obratite našem timu za korisnike. Hvala.

Više detalja

Izbor kupaca

Zasun Lake Xtra Boom-24 Crna

KM 14.49

Demo 24 " Extra Boom Ruku Crna Zasun Lake Xtra Boom Mic stand boom je odličan dodatak vašem stalku za mic King Zapravo možete mikrofonirati cijeli komplet bubnjeva koristeći samo dva sta

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.