• Nedavno
BRZSACR Bicikl i motocikl Držač mobilnog telefona - Univerzalni nosač upravljača za 4,6-6,7 inča mobilnih telefona, bicikala i motocikala.

BRZSACR Bicikl i motocikl Držač mobilnog telefona - Univerzalni nosač upravljača za 4,6-6,7 inča mobilnih telefona, bicikala i motocikala.

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napomena, pogodan je za 4,7-6,7 inčni mobilni telefoni koji će se instalirati na bilo koji bicikl ili motocikl s tubularnim ručicama. Nosač može biti pogodan za bilo koji uređaj s maksimalnom širinom od 95 mm, a pogodan je za sve ručke s promjerom od 19 mm do 35 mm. Nisu potrebni dodatni instalacijski alati. I mobitel u kontaktu s mekim jastučićem, sigurnošću mobilnog telefona bit će čvrsto pričvršćena na bicikl, meki jastučići također mogu zaštititi vaš telefon. Potpuni pristup telefonu prilikom montiranja uređaja. Neće blokirati ekran, tipke i priključak za telefon, tipke i mikrofon za reprodukciju muzike. Uređaj za hvatanje s podesivim silikonskim remenom čvrsto osigurava telefon. Čvrsto držite ovu stvar kako biste spriječili pad telefona! Podesiva je sa rotacijskom slobodom od 360 °, a posebna gumena kugla i dizajn nosača mogu se lako prilagoditi i popraviti telefon u bilo koji kut i položaj koji odgovara vašim željama.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.