• Nedavno
Veronese dizajn templarski vitez koji ima dvostruku gup mač

Veronese dizajn templarski vitez koji ima dvostruku gup mač

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ukupna veličina - visoka 11,5 inča, dugačak 7 inča, širok 5,5 inča. Kreativno izrađen u hladnoj listićoj bronza u saminaciji skrupljenim detaljima. Miješanje brončanog praha s smolom daje mu autentični metalni izgled sa zapanjujućim antičkim bronzanim finišom detaljno s dodirom boje. Prikazuje križar koji stoji na kamenim stepenicama koji su mu povukli mač prije nego što ga udari. Sjajan kao poklon za vojne historije Buffs i srednjovjekovne kolektore umjetnosti. Ukupna veličina - visoka 11,5 inča, dugačak 7 inča, širok 5,5 inča. Kreativno izrađen u hladnoj listićoj bronza u saminaciji skrupljenim detaljima. Miješanje brončanog praha s smolom daje mu autentični metalni izgled sa zapanjujućim antičkim bronzanim finišom detaljno s dodirom boje. Prikazuje križar koji stoji na kamenim stepenicama koji su mu povukli mač prije nego što ga udari. Sjajan kao poklon za vojne historije Buffs i srednjovjekovne kolektore umjetnosti. Templarski vitez izvlači svoj moćni mač prije nego što ga može pružiti na neprijatelju. Stoji defanzivno, sa svojim nogama izvučenih preko tri kamene korake. Detalj u statuu prilično je zamršen, s pojedinim vezama vidljivim u lančanom oklopu, a tunika je dizajnirana tako da skoro možete vidjeti vitez koji se kreće. Napravljen od hladnog od livenog bronza, proces miješanja brončanog praha s smolom, daje mu metalni izgled sa upečatljivim finišom. Savjeti crvene boje prikazuju viteške snage. Ovaj 11,5 inčni visok, 7-inčni dugačak, 5,5-inčni vrh Knight Kine savršen je za svakoga ko voli vojnu istoriju i srednjovjekovnu umjetnost.

Više detalja

Izbor kupaca

Singer Sloth Tree FIGURINE

KM 2.00

Dekorativna sifrina za uno u zatvoreni ili vanjski dekor Napravljen je od intrigantne bave i obojene smole Dodaje ćudljivi duh na vaš prednji ili dvorište kada se vise sa drveta Savršeni

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.