• Nedavno
2674-20P M18 18-voltni litijum-jonski Akumulatorski alat za kratko bacanje PEX samo sa Viega PureFlow čeljustima

2674-20P M18 18-voltni litijum-jonski Akumulatorski alat za kratko bacanje PEX samo sa Viega PureFlow čeljustima

Zahvalnost:
KM 372.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

M18 alat za prešanje kratkog dometa sa Viega Pure Flow čeljustima jedan je od najbržih alata za prešanje na tržištu, pritiskajući 40% brže od konkurencije koja korisnicima pruža najbrže instalacije bez napora od grane do učvršćenja. Alat za presovanje je dizajniran za upotrebu jednom rukom i rešenje je jednostavno za korišćenje u poređenju sa ručnim alatima. Čeljusti sa oprugom drže prsten koji korisnicima daje precizno poravnanje na Okovu, dok automatski ciklus osigurava punu štampu svaki put pružajući dodatnu sigurnost kvalitetnih veza. Alat za vodovodnu presu pruža silu optimizovanu za stambene instalacije i eliminiše zastoje uzrokovane intervalima kalibracije, smanjujući korisničke troškove vlasništva i maksimizirajući produktivnost za instalatere stambenih objekata. Akumulatorski alat za štampu pokreće baterija M18, omogućavajući korisnicima da seku, pričvršćuju i povezuju na jednom sistemu. Pored alata, ovaj komplet uključuje 1/2 inča. 3/4 in. i 1 in. PEX stezne čeljusti i torbica za nošenje. 40% brže pritisnite čeljusti kodirane bojom odgovaraju boji boja ne kalibracioni interval optimizovan za stambene instalacije zeleni LED indikator prikazuje kompletan ciklus presa presa baterija za proveru pritiska Viega fitinzi do 1 in. 5-godišnja garancija na Alat, 2 godine garancije na čeljusti.

Više detalja

Izbor kupaca

KOHLER 836664 deo, nedovršen

KM 3.70

Zamjena montažni hardver Dizajniran za promociju dugovječnosti proizvoda Napravljen od vrhunskih materijala za pojačanu izdržljivost uvijek potražite KOHLER logo originalnih dijelova...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.