• Nedavno
Puccy 2 paket zaštitni Film za stražnji ekran, kompatibilan sa Oppo F19 PRO+ TPU zaštitni poklopac ( ne kaljeno staklo/ne štitnici za prednji ekran )

Puccy 2 paket zaštitni Film za stražnji ekran, kompatibilan sa Oppo F19 PRO+ TPU zaštitni poklopac ( ne kaljeno staklo/ne štitnici

Zahvalnost:
KM 6.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Molimo pogledajte naslov odgovarajućih modela. Molimo obratite pažnju da je zaštitnik ekrana fleksibilna plastična folija, a ne kaljeno staklo. 4h tvrdoća može efikasno da odoli svakodnevnim ogrebotinama. Olefobni hidrofobni premaz maksimalno smanjuje mrlje i otisak prsta. Svojstva samoizlječenja omogućavaju filmu da se oporavi od manjih ogrebotina i održava vaš uređaj potpuno novim. Suho Brisanje. Detalji O Proizvodu : 1. Štiti vaš uređaj od tvrde tvrdoće, abrazije, ogrebotina, oštećenja poput pada i sudara. 2. Lako se odvaja, obrada bez vazduha eliminiše mehuriće vazduha, a adsorpcija se odvija prirodno. 3. Površina ima premaz otporan na otisak prsta, tako da je možete brzo obrisati laganom maramicom. 4. Ne utiče na osećaj tankog, mekog dodira. Pitanja na koja treba obratiti pažnju : ① Molimo vas da ne dirate ljepljivu površinu niti da vas diraju druge stvari. Ako ima prašine, prije instalacije upotrijebite apsorber prašine za uklanjanje prašine.② O instalaciji, jer je to veoma tanak TPU film, pocepani delovi mogu dobiti prašinu, ostaviti otiske prstiju, uviti ivice, itd. Obavezno obratite pažnju da li je film prašnjav ili ne, ako postoji, upotrijebite apsorber prašine za uklanjanje prašine prije instalacije.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.