• Nedavno
N / A Kuhinjski Stalak Za Odlaganje Stalak Za Kupatilo Spavaća Soba Ostava Pokretna Kolica Stalak Za Odlaganje

N / A Kuhinjski Stalak Za Odlaganje Stalak Za Kupatilo Spavaća Soba Ostava Pokretna Kolica Stalak Za Odlaganje

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Razne scene prikazuju stilove svih utakmica, uvijek postoji jedan pogodan za vas. Izuzetan izgled,jaka nosivost. Ima multifunkcionalni servisni automobil koji može postaviti posuđe, piće, deserte i drugo posuđe. Točkovi se mogu fleksibilno rotirati, guranje i povlačenje je praktično i bez napora, štiti pod, slobodno se kreće i može se lako gurati i povlačiti. Pogodno za barove, restorane, hotele, poslastičarnice, porodice itd. Razne scene prikazuju stilove svih utakmica, uvijek postoji jedan pogodan za vas. Izuzetan izgled,jaka nosivost. Ima multifunkcionalni servisni automobil koji može postaviti posuđe, piće, deserte i drugo posuđe. Točkovi se mogu fleksibilno rotirati, guranje i povlačenje je praktično i bez napora, štiti pod, slobodno se kreće i može se lako gurati i povlačiti. Pogodno za barove, restorane, hotele, poslastičarnice, porodice itd. Razne scene prikazuju stilove svih utakmica, uvijek postoji jedan pogodan za vas.Izuzetan izgled, snažno držanje capacity.It ima multifunkcionalni servisni automobil koji može postaviti posuđe, piće, deserte i drugo posuđe.Točkovi se mogu fleksibilno rotirati, guranje i povlačenje je praktično i bez napora, štiti pod, slobodno se kreće i može se lako gurati i povlačiti.Pogodno za barove, restorane, hotele, poslastičarnice, porodice itd.Materijal : metal funkcija : pokretni namještajkonstrukcija : struktura okvira funkcija : removable Package sadržaj : 1x trolley Notice : 1. Molimo dozvolite grešku od 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. Molimo vas da se uverite da vam ne smeta pre nego što licitirate.2. Boja se može razlikovati kao prikaz razlike, molimo vas da shvatite.Dom, Kupatilo, Dnevna Soba.

Više detalja

Izbor kupaca

ALERA police-WIRESTART48X24SR

KM 25.84

OPREMA ZA ODRŽAVANJE Država proizvođača : Kina Proizvođač : ALERA OPREMA ZA ODRŽAVANJE Država proizvođača : Kina Proizvođač : ALERA Proizvođač : ALERA, policeWIRESTART48 X24 SR

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.