• Nedavno
Colcolo Rolling cart Organizator voća povrća višenamjenski za kuhinjsku praonicu, 5 slojeva i Crnu

Colcolo Rolling cart Organizator voća povrća višenamjenski za kuhinjsku praonicu, 5 slojeva i Crnu

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Prozračna : šifrirana metalna mreža može osigurati jaku i prozračnu, pogodnu za pronalaženje i korištenje predmeta za skladištenje, te održavati voće i povrće svježima. Multip funkcija : dizajn rotirajuće korpe, ostava je direktnija, rotirajuća ostava je praktičnija, svestranija, može se postaviti u kuhinju, spavaću sobu, dnevni boravak, kupatilo,sobu za igračke,vešeraj, kancelariju.Ostava za sitnice : kuhinjska kolica mogu sadržati hranu, začine, posuđe, potrepštine za domaćinstvo, sredstva za čišćenje itd.02inch5 nivoa : 95cmx28cmx28cm/37. Zgodan i izdržljiv : nema potrebe za sastavljanjem, samo instalirajte točak točkovi imaju funkciju kočnice i mogu se rotirati za 360. Opis : - kvalitet : kuhinjska Ostava je izrađena od visokokvalitetnog materijala od nerđajućeg čelika, izdržljiva i ekološki prihvatljiva. - praktično i izdržljivo : nema potrebe za sastavljanjem, samo instalirajte točak točkovi imaju funkciju kočnice i mogu se rotirati za 360 stepeni. - Sundries Storage : kuhinjska kolica mogu da drže hranu, začine, posuđe, potrepštine za domaćinstvo, sredstva za čišćenje itd.

Više detalja

Izbor kupaca

ALERA police-WIRESTART48X24SR

KM 25.84

OPREMA ZA ODRŽAVANJE Država proizvođača : Kina Proizvođač : ALERA OPREMA ZA ODRŽAVANJE Država proizvođača : Kina Proizvođač : ALERA Proizvođač : ALERA, policeWIRESTART48 X24 SR

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.